Aon România a desemnat "Cel mai flexibil asigurator 2015"

Adina Lateş
Bănci-Asigurări / 21 octombrie 2015

Aon România, unul din jucătorii pe piaţa de brokeraj de asigurare şi reasigurare din România, a acordat companiei Uniqa Asigurari trofeul "Cel mai flexibil asigurator", în cadrul Aon Cocktail Party, eveniment prin care brokerul sărbătoreşte în fiecare an colaborarea cu partenerii săi din piaţa de asigurări, informează un comunicat de presă al redacţiei.

Evenimentul a avut loc joi, 15 octombrie, la Palatul Cesianu-Racoviţă, iar premiul pentru "Cel mai flexibil asigurator" a fost decernat de către Adriana Grecu, CEO Aon România.

Conform sursei citate, acest trofeu pentru flexibilitate, lansat în 2011, are la bază ideea că brokerul, în calitate de consultant în materie de risc şi asigurări, are nevoie de sprijinul partenerilor săi, asiguratorii, pentru a le oferi clienţilor soluţii creative, care să răspundă adecvat particularităţilor fiecărui profil de risc.

"Credem că o relaţie de lungă durată şi solidă trebuie să aibă la bază valori comune. Piaţa nu ne permite să fim nişte parteneri comozi ori să rămânem într-o zonă de confort. Însă compensăm prin fair-play. Ne dorim să fim diferiţi având la baza relaţiei noastre fair-play-ul, care e foarte important în contextul a tot ceea ce se întâmplă azi în piaţă", a subliniat Adriana Grecu, adresându-se partenerilor prezenţi în sala Palatului Cesianu.

Trofeul este acordat anual pe baza unor criterii precum deschiderea asiguratorului faţă de crearea de produse personalizate, viteza de reacţie a acestuia, implicarea în proiecte speciale şi serviciile post-vânzare.

De asemenea, în acest an, în premieră, Aon Romania a acordat şi un al doilea premiu, cel pentru Parteneriat, companiei METROPOLITAN Life.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb