Apeluri internaţionale şi roaming mai ieftine cu opţiunea Favourite Country

Comunicat Orange
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 18 aprilie 2007

Cu Favourite Country, o opţiune inovativă pe piaţa românească, clienţii Orange au posibilitatea de a-şi alege o ţară favorită pentru care primesc minute de apeluri internaţionale şi de roaming la preţuri avantajoase. Opţiunea este disponibilă pentru Austria, Franţa, Germania, Italia, Spania, Ungaria şi Moldova.

Originalitatea noii opţiuni de la Orange constă în flexibilitate, clienţii având posibilitatea de a folosi minutele incluse pentru apeluri internaţionale către ţara favorită, pentru apeluri de roaming în ţara favorită, sau pentru orice combinaţie a acestora. Abonaţii pot activa până la 7 opţiuni Favourite Country, câte una pentru fiecare ţară. O opţiune costă 12 euro+TVA, iar un simplu calcul arată că pentru minutele incluse clienţii vor plăti tarife mult reduse faţă de cele standard.

Spre exemplu, dacă un client alege Spania ca tară favorită, la activarea opţiunii Favourite Country primeşte un număr de minute pe care le utilizează în totalitate pentru apeluri de roaming din Spania către România. În acest caz, clientul beneficiază de o reducere de 54% faţă de tarifele standard de roaming.

Anul trecut Orange a lansat un concept inovativ de roaming - Orange Travel - prin care oferă clienţilor servicii de roaming în toată lumea la tarife avantajoase. Unul dintre avantaje acestuia este faptul că, pentru a beneficia de condiţii optime, clientul nu este obligat să se înregistreze într-o anumită reţea. Opţiunea Favourite Country este creată sub acelaşi concept.

"Orange este singurul operator din România care oferă abonaţilor săi avantajul de a-şi alege o ţară favorită pentru apeluri internaţionale şi de roaming. Vom continua să extindem lista ţărilor favorite pentru a oferi clientilor nostri oportunitati de comunicare in afara tarii la cele mai bune tarife", a declarat Dorin Odiatiu, Head of Wholesale, International & Regulatory Affairs la Orange Romania.

Abonatii Orange pot afla mai multe informatii despre optiunea Favourite Country pe site-ul www.orange.ro si pot solicita activarea acesteia apeland gratuit de pe telefonul mobil Serviciul Clienti, la numarul 411.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb