Apple lansează iPod Shuffle, cel mai mic player muzical din lume

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 martie 2009

Apple a lansat noul model iPod Shuffle, cel mai mic player muzical din lume, având dimensiunile la jumătatea modelelor anterioare, şi primul player muzical care vorbeşte cu tine. Noua funcţie, revoluţionară, VoiceOver permite noului model Shuffle să rostească titlurile melodiilor, numele artiştilor şi ale listelor. A treia generaţie iPod Shuffle este cu mult mai mică decât o baterie AA, are o capacitate de aproximativ 1000 de melodii şi este mai uşor de folosit datorită comenzilor de control amplasate convenabil pe firul căştilor. iPod Shuffle este realizat într-o carcasă de aluminiu minunată cu o clamă metalică din oţel inoxidabil ceea ce îl transformă într-un dispozitiv ultraportabil.

"Imaginaţi-vă un player muzical care vorbeşte cu voi, spunându-vă titlurile melodiilor, numele artiştilor şi al listelor" a declarat Greg Joswiak, vicepresedinte Apple, iPod & iPhone Product Marketing. "Acest iPod Shuffle nou şi incredibil de mic este în acelaşi timp şi primul Shuffle cu liste de melodii."

iPod Shuffle este conceput pe principiul Apple, foarte popular, de amestecare, prin care se alege la întâmplare melodii din arhiva personală. Iar acum, dacă nu vă mai aduceţi aminte titlul unei melodii sau artistul care o interpretează, prin apăsarea unui buton iPod Shuffle vă oferă aceste informaţii. iPod Shuffle vă poate transmite chiar şi informaţii uzuale, precum nivelul bateriei. Prin posibilitatea de a stoca 1000 de melodii şi prin tehnologia VoiceOver, puteţi acum să navigaţi între diverse liste de melodii de pe iPod Shuffle. iPod Shuffle poate vorbi în 14 limbi printre care: engleză, cehă, olandeză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, mandarin, poloneză, portugheză, spaniolă, suedeză şi turcă.

Noul model Shuffle este disponibil în variante argintii şi negre, fiind cel mai mic model de player muzical din lume, uşor de ataşat de aproape orice suport. Bateria noului model iPod Shuffle poate rezista până la zece ore.

Despre Apple

Apple a declanşat revoluţia calculatoarelor personale în 1970 odată cu lansarea modelului Apple II şi a reinventat calculatorul personal în 1980 cu Macintosh. Astăzi, Apple continuă să domine industria prin inovaţie, calculatoare performante, sistemul de operare OS X, iLife şi aplicaţii profesionale. Apple se află, de asemenea, în avangarda revoluţiei digitale prin playerele mp3 şi video marca iPod, magazinul online iTunes şi tocmai a intrat pe piaţa telecomunicaţiilor cu revoluţionarul iPhone.

Despre I.R.I.S S.A. - Apple Authorised Distributor

Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S) SA este o companie privată fondată în anul 1994, şi face parte din grupul internaţional de companii MDS Group începând cu 1998. I.R.I.S este unic distribuitor al produselor Apple Computer, Inc., devenind un furnizor important de hardware, software şi soluţii integrate pentru clienţii din domenii de creaţie (design grafic, publicistică tipărită şi web, audio, video şi multimedia) precum şi pentru profesioniştii în afaceri şi educaţie. Misiunea I.R.I.S este satisfacerea completă a necesităţilor clienţilor nu doar prin furnizarea promptă a celor mai bune produse din categoria lor, dar şi prin servicii premergătoare şi ulterioare vânzării, toate realizate cu un înalt profesionalism.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb