Aproximativ 300 de infracţiuni constatate de Poliţia Capitalei, în prima jumătate a acestei luni

D.I.
Miscellanea / 21 februarie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

În prima jumătate a lunii februarie, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), au constatat în flagrant 294 de infracţiuni, în timpul sau imediat după săvârşirea acestora, anunţă instituţia într-un counicat dat astăzi publicităţii.

Conform documentului, în acest interval au fost sesizate 236 de infracţiuni de furt, cele mai multe, 98, fiind şi de această dată din şi de la auto, iar 14 autoturisme au fost declarate furate.

Totodată, au fost reclamate 24 de infracţiuni de tâlhărie, fapte în care autorii au smuls victimelor telefonul mobil sau geantă.

Din punct de vedere al infracţiunilor cu violenţă, la nivelul Capitalei au fost sesizate, în această perioadă, 8 agresiuni, toate comise spontan.

Reprezentanţii DGPMB afirmă sunt cercetate 194 de persoane bănuite de comitere de infracţiuni ce implică violenţă şi au fost puse în aplicare peste 134 de măsuri preventive. În acest sens, au fost depistate 33 de persoane urmărite, care fie erau date dispărute, fie se sustrăgeau anumitor măsuri.

În perioada 1-15 februarie, Brigada Rutieră a constatat 55 de infracţiuni şi a efectuat cercetări în 127 de accidente rutiere în urma cărora 2 persoane au decedat, 6 persoane au fost rănite grav şi 134 rănite uşor.

Conform sursei citate, în vederea recuperării prejudiciilor create prin comiterea infracţiunilor s-a dispus sechestru asigurător asupra unor bunuri mobile şi imobile în valoare de 1.039.101 lei şi a fost ridicată suma de 8.880 lei, în mai multe dosare penale.

În comunicat se mai arată că în perioada de referinţă analizată, poliţiştii Capitalei au confiscat 4.026 kg de tutun şi 121 de pachete de ţigarete provenite din infracţiuni de contrabandă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb