ARMAND, APEL CĂTRE PNL: "Să limpezim lucrurile, să reconstruim încrederea cu care am câştigat Capitala"

J.P.
Politică / 18 noiembrie 2021

"Să limpezim lucrurile, să reconstruim încrederea cu care am câştigat Capitala"

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă Bucureştiul are nevoie de o administraţie reformatoare şi invită liderii PNL Bucureşti la discuţii pentru a "limpezi" lucrurile şi a debloca "situaţia disperata în care se regăseşte Sectorul 1 şi întreaga Capitală", conform Agerpres.

"Lansez acest apel către toate organizaţiile şi forţele politice din PNL şi din PNL Bucureşti, pentru a debloca situaţia disperată în care se regăseşte Sectorul 1 şi întreaga Capitală. Românii nu mai au timp de orgolii politice, iar bucureştenii ne-au ales să reconstruim Bucureştiul după dezastrul lăsat de PSD. Dragi colegi liberali, nu trebuie să cădeţi în capcana refacerii USL care este pe cale să se nască la nivel naţional. Oraşul Bucureşti al secolului XXI are nevoie de o administraţie reformatoare pe care doar o colaborare între partidele USR şi PNL o poate genera. Astfel, am discutat despre acest demers cu conducerea USR Bucureşti şi înaintez invitaţia mea către liderii PNL Bucureşti să ne întâlnim cât mai urgent la sediul Primăriei Sectorului 1 şi să limpezim lucrurile, să începem să reconstruim încrederea cu care am reuşit să câştigăm Capitala", a scris Armand, miercuri, pe Facebook.

Ea a precizat că împreună, PNL şi USR PLUS au "înlăturat" echipa PSD din majoritatea primăriilor din Bucureşti.

"Stimaţi colegi liberali din Bucureşti, împreună am dus o bătălie grea în Opoziţie împotriva PSD şi a tot ce înseamnă acest partid în administraţia publică: direcţionarea banului public spre clientela de partid, nepotism, ineficienţă şi lipsa unor reforme reale de modernizare a Capitalei. Amintiţi-vă că în urmă cu trei ani eram bătuţi şi gazaţi în Piaţa Victoriei de către PSD pentru principiile noastre solide. Ne-am asumat împreună, în 2020, să dărâmăm acest sistem cleptocratic şi să redăm românilor încrederea că nu mai este nevoie să plece din ţara lor. Şi am reuşit. Împreună am reuşit să înlăturăm echipa PSD din majoritatea primăriilor din Bucureşti şi am sădit speranţa că putem face o schimbare radicală a modului de administrare a oraşului nostru", a adăugat Clotilde Armand.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. poate isi limprzeste tampeniile din cap. Ne-am pricopsit cu o asa zisa mare intelectuala, care in afara de tzatisme maxime nu cred sa stie ceva

    Un bun primar trebuie să fie în primul rând un bun gospodar. Să mergă pe jos el sau consilierii lui și să-și inspecteze domeniul, să fie deranjat dacă vede gunoaie aruncate pe stradă, dacă observă gropi pe trotuar, borduri lipsă sau dislocate, plăci de pavaj care îți joacă sub picioare, clădiri jerpelite, eventual cu un mic anunț atârnat : " atenție, vă cade tencuiala în cap", guri de canal fără capac, bănci de lemn pe care nu te poți așeza, etc, etc. Și apoi să dispună remedierea lor în cel mai scurt timp precum si măsuri de prevenire. Se pare însă că cei care au ocupat în ultimii zeci de ani sau in prezent posturile de Primar general sau de Primar de sector au alte priorități, iar București arată cum arată.

    P.S. Mă întreb dacă cu ocazia alegerilor nu ar fi oportun ca cei ce candidează pt. aceste funcții, să fie supuși unui test de simț gospodăresc sau de BUN SIMȚ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb