ASER organizează Forumul Ştiinţific pentru o Europă Unită

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 15 aprilie 2005

În perioada 17-23 Aprilie 2005, în cadrul ASE, Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER), organizează cea de-a patra ediţie a Forumului Ştiinţific pentru o Europă Unită (UESF). Tema evenimentului din acest an este "Valori Naţionale vs Valori Europene".

Pe fondul economic, politic şi social actual, încurajarea implicării timpurii a studenţilor în această problematică şi convingerea acestora de complexitatea şi de importanţa ei ne motivează în organizarea "Forumului Ştiinţific pentru o Europă Unită" pentru că, credem noi, această problemă este departe de a-şi fi găsit o rezolvare echitabilă. De aceea sarcina noastră, a tinerilor studenţi care ne îndreptăm spre o carieră economică sau politică, este să căutăm răspunsuri şi soluţii!

Astfel în prima parte a zilelor de 19 şi 20 Aprilie, participanţi din 11 ţări îşi vor prezenta lucrările, pe tema propusă, în faţa juriului. În cea de-a doua parte a zilei, începînd cu ora 15.00, în Aula Magna din cadrul ASE vor avea loc dezbateri la care vor lua parte invitaţi de seamă din România. Printre aceştia se numără Mona Muscă, Mircea Geoană, Emil Hurezeanu, Adrian Severin, Ene Dinca, Leonard Orban, Răzvan Ungureanu, Marian Voicu şi mulţi alţi oficiali din Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi din cadrul ASE.

Scopul acestui eveniment este să încurajeze implicarea studenţilor şi a tinerilor specialişti în problematica academică, să le dezvolte gustul şi nevoia pentru cunoştinţe autentice şi cercetare "Forumul Ştiinţific pentru o Europă Unită" este menit a fi doar primul dintre o serie de activităţi ce urmăresc stimularea cercetării ştiinţifice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb