Asesoft Net lansează la CERF serviciul web iToolbar, o premieră în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 mai 2007

Asesoft Net, companie care oferă soluţii tehnice inovatoare în domeniul e-commerce-ului şi în dezvoltarea aplicaţiilor web, anunţă lansarea, în cadrul expoziţiei locale de tehnologie a informaţiei şi comunicaţiilor, CERF 2007, a unui nou instrument de promovare pentru webmasteri, iToolbar.ro.

Unic în România, iToolbar.ro este un serviciu web care permite crearea unui toolbar online, 100% personalizat, oferind posibilitatea de a pune la dispoziţia utilizatorilor multiple facilităţi de pe propriul website.

"Odată cu participarea pentru a doua oară la CERF, Asesoft Net doreşte să prezinte webmasterilor noutăţile din domeniu, iar prin iToolbar.ro, singurul serviciu de acest gen din piaţa locală, potrivit domeniului extrem de dinamic în care activăm, dorim să consolidăm relaţia pe care o avem cu aceştia, oferindu-le soluţii personalizate, construite pe necesităţile lor", declară Arthur Radulescu, Director General Asesoft Net.

Serviciul online oferit de Asesoft Net se remarcă prin opţiuni de configurare specifice, precum integrarea propriului logo în toolbar, adăugarea de link-uri către diverse secţiuni de pe site, opţiuni de căutare folosind motoarele deja implementate pe site, integrare mailbox intern, notificare mesaje noi, integrare soluţii standard de e-commerce (OSCommerce, ZenCart, JoomlaVirtueMart), forum (PhpBB, SMF).

Serviciul oferă opţiuni nelimitate de creare si administrare toolbar, oferind posibilitatea de logare în orice moment în interfaţa de monitorizare, de unde se poate analiza traficul generat în urma distribuirii toolbar-ului.

iToolbar.ro generează în mod automat un executabil pentru fiecare toolbar configurat OnLine şi pune la dispoziţia clienţilor scripturi şi bannere de download ce urmează a fi copiate pe propriile website-uri. Executabilul nu conţine niciun fel de adware sau spyware, se instalează foarte uşor şi este compatibil cu toate sistemele de operare şi versiunile de Internet Explorer.

Dacă sunteţi interesaţi să aflaţi mai multe informaţii despre serviciul web iToolbar.ro, vă rugăm accesaţi www.itoolbar.ro.

Despre Asesoft Net:

Asesoft Net este furnizor de top de soluţii tehnice inovatoare pentru e-commerce şi dezvoltarea de aplicaţii web.

Compania este certificată de VeriSign pentru distribuţia produselor software pe internet si se impune pe piaţa autohtonă prin reţeaua de site-uri Imposibil.ro

(site-urile ShopMania.ro, Bascalie.ro, InfoPortal.ro, W1.ro si AutoRaid.ro).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb