ASF a aprobat prospectul Bittnet pentru transferul în Piaţa Principală a BVB

A.I.
Piaţa de Capital / 20 mai 2020

ASF a aprobat prospectul Bittnet pentru transferul în Piaţa Principală a BVB

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în şedinţa de astăzi, prospectul Bittnet Systems (BNET) în vederea admiterii la tranzacţionare pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un raport al supraveghetorului pieţei remis Redacţiei.

Compania estimează că transferul din piaţa AeRO, unde în prezent sunt tranzacţionate acţiunile BNET, se va realiza la finalul acestei luni sau începutul lunii iunie, conform celor prezentate în raportul aferent primului trimestru din 2020.

În data de 29 ianuarie a acestui an, acţionarii companiei aprobaseră admiterea la tranzacţionare a acţiunilor BNET în Piaţa Principală a BVB, precum şi numirea lui Lucian Anghel, fostul preşedinte al operatorului pieţei noastre de capital, în calitate de administrator independent al Bittnet Systems.

Pentru primele trei luni din 2020, Grupul Bittnet, ce include companii cu activităţi de Educaţie şi integrare soluţii IT, a raportat venituri consolidate de 19,3 milioane lei, o creştere de 21% faţă de veniturile din primul trimestru al anului 2019, şi o triplare a marjei brute.

Totodată, grupul şi-a diminuat pierderea, de la 3,76 milioane de lei în primele trei luni din 2019, la 2,35 milioane de lei în perioada ianuarie - martie 2020.

Grupul Bittnet următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, ELIAN Solutions şi Equatorial Gaming.

Bittnet este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti de la finalul anului 2015.

La începutul acestei luni, fraţii Logofătu, fondatorii companiei, deţineau 27,11% din emitent, în timp ce Răzvan - Grosanu Căpăţână avea 11,03% din societatea a cărei capitalizare raportată la preţul de închidere al acţiunii BNET de la finele săptămânii trecute, de 1,155 lei, era de 149,52 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Am în portofoliu BNET și sunt mulțumit de aceasta acțiune pe care o păstrez 50% iar cealaltă jumătate din acțiuni le speculez / si fac ceva bănuți ... O aștept pe piata Principala !

    1. Daca ai 50 la suta din portofoliu BNET iti asumi riscuri enorme. Nu ca nu ar fi o companie buna ci ca nu esti deloc diversificat. Cat despre BNET se misca bine si stiu sa foloseasca piata de capital. Dupa cum opereaza imi vine sa zic ca nu mai e mult timp pana cand vor fi preluati de o companie mai mare. Daca se va intampla asa, bravo tie, ai nimerit-o. Dar abordarea cu 50 la suta o companie in portofoliu e gresita si statistic vorbind sunt sanse foarte mici sa reusesti cu ea.

      a vrut sa zica: 50% din actiunile pe care le are la BNET le pastreaza si 50% le speculeaza. Nu ca ar avea 50% din portofoliu BNET. Cred.

      O sa țin cont de faptul ca sunt puțin diversificat ... Și pina la gratuite. .. Voi ajunge la 20 , 25 % ...urmând sa cresc la TLV pina în Octombrie. ..

      Da așa am vrut sa spun... Dar e buna calea de mijloc. ..

      La cata gramatica stii, e bine ca te-ai bagat pe piata asta. Sau nu...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb