Asociaţia Analiştilor Financiar - Bancari din România a aderat la Federaţia Europeană a Analiştilor Financiari

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 august 2009

EFFAS (The European Federation of Financial Analysts Societies) a aprobat aderarea AAFBR (Asociaţia Analiştilor Financiar - Bancari din România), în cadrul celei mai recente întâlniri anuale a membrilor săi desfăşurată la Vilnius, Lituania, potrivit unui comunicat al asociaţiei autohtone.

În conformitate cu misiunea sa, EFFAS continuă să promoveze integrarea, diversitatea şi crearea valorii, toate acestea conducând în final la integritate, competenţă profesională şi comunicare în rândul membrilor săi, se mai arată în comunicat.

EFFAS este o federaţie ce cuprinde 25 de societăţi naţionale din domeniul investiţiilor din Europa, reprezentând aproximativ 15.000 membri din domeniul cercetării pieţelor de capital, al obligaţiunilor, managementului activelor, al portofoliilor de investiţii şi al consultanţei în domeniul investiţional. Scopul său este stabilirea de standarde pentru specialiştii care lucrează în domeniul investiţiilor în ceea ce priveşte comunicarea, integritatea şi competenţa profesională, exprimarea unor opinii cu privire la hotărârile Uniunii Europene în domeniu, concomitent cu recunoaşterea şi respectarea caracteristicilor individuale ale pieţelor financiare.

Politica EFFAS vizează sprijinirea aderării unei singure organizaţii din fiecare stat, iar AAFBR a reuşit să dovedească ataşamentul său faţă de valorile EFFAS prin adoptarea principiilor de conduită etică şi oferirea unei largi reprezentativităţi în rândul profesiei de analist financiar în România.

Înfiinţată în ianuarie 2008, AAFBR este o organizaţie profesională cu peste 50 de membri din toate zonele pieţei financiare româneşti, precum: bănci, societăţi de asigurări, companii de brokeraj, fonduri de pensii private, instituţii financiare internaţionale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb