Astra va asigura jandarmii care participă la misiuni internaţionale

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 iulie 2014

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a desemnat câştigătoare oferta Astra pentru furnizarea de servicii de asigurare a contingentelor de jandarmi care urmează să participe la misiuni internaţionale în perioada 2014-2016, contractul fiind încheiat pentru o prima de asigurare de 7,11 milioane de lei.

La licitaţie s-a mai înscris şi Omniasig Vienna Insurance Group.

Prin anunţul de participare, poliţa a fost estimată la 7,12 milioane de lei pentru perioada 2014-2016 şi un număr maxim de 651 persoane.

Suma asigurată pentru riscul de deces al personalului MAI care va executa misiuni în teatrele de operaţii şi în afara acestora, în oricare din ţările lumii, precum şi pe teritoriul naţional, se ridică la 80.000 de euro, potrivit datelor din caietul de sarcini al licitaţiei.

În cazul riscului de invaliditate de gradul I şi II, poliţa de asigurare va fi de 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de 40.000 euro.

De asemenea, limita de răspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de îmbolnăvire, rănire pe timpul şi din cauza acţiunilor de luptă, procesului de pregătire pentru luptă şi îndeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului care au ca rezultat clasarea ca inapt (mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale sau afecţiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv), se arată în anunţul de participare publicat pe site-ul www.e-licitaţie.ro, potrivit Mediafax.

Totodată, asigurătorul va acoperi cheltuielile cu repatrierea în cuantum de până la 14.000 euro, cele pentru spitalizare/tratament ambulatoriu - 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile şi mai puţin de 3 zile) şi cele pentru medicamente şi tratament în sumă de până la 6.000 euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb