Athenee Palace Hilton anunţă numirea unui nou Director General

D.I.
Companii #Turism / 8 martie 2018

Rainer Gieringer

Rainer Gieringer

Athenee Palace Hilton Bucureşti anunţă desemnarea lui Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziţia de director general la Hilton Baku, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Gieringer are o experienţă de 25 de ani în industria ospitalităţii şi în cadrul lanţului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City, unde a avut performanţe deosebite, onorate prin câştigarea unor numeroase distincţii internaţionale în ospitalitate. De asemenea, în intervalul de timp petrecut acolo, Gieringer a primit din partea Hilton premiul "Liderul Anului 2014 în Europa".

Înainte de Budapesta, Gieringer a petrecut patru ani în Turcia, ocupând funcţia de manager de hotel pentru Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operaţiuni pentru Hilton Ankara. Înainte de aceste poziţii, Gieringer a condus departamentele operaţionale ale hotelurilor Hilton Mainz şi Hilton Mersin.

Pe lângă managementul hotelurilor, Rainer Gieringer a acumulat expertiză de-a lungul timpului prin implicarea directă în cadrul unor proiecte speciale, precum procesul de rebranding al hotelului Hilton Nicosia, sau deschiderea hotelului Hilton Sofia la începutul anilor 2000. Experienţa vastă a lui Gieringer în domeniul ospitalităţii a început timpuriu, odată cu studiile sale desfăşurate la Hotelfachschule Villa Blanka, Şcoala de Management Hotelier din Austria.

Potrivit sursei citate, Gieringer revine la Bucureşti după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcţia de manager de operaţiuni food & beverage la Athenee Palace Hilton.

La aflarea anunţului, Gieringer a declarat "Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureştiului şi să mă alătur unei echipe care îşi asumă angajamentul de a furniza servicii de înaltă clasă; împreună ne vom asigura că Athenee Palace Hilton continuă să le ofere oaspeţilor experienţe excepţionale. În acest sens vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor şi sălilor de conferinţă, adresându-ne atât oaspeţilor din afară cât şi pieţei locale", acesta adăugând: "sunt încântat să mă întorc în Bucureşti şi să observ cum a crescut piaţa hotelieră locală de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalităţii şi să promovăm Bucureştiul către turiştii din întreaga lume".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb