"Aviva România" vrea să-şi mărească capitalul cu 7 milioane de euro

Gabriela Căpăţînă
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 august 2010

Mihai Popescu, CEO Aviva România: "Vânzările < Aviva România > au crescut în prima parte a anului. Românii au continuat să îşi reevalueze necesităţile financiare şi cheltuielile".

Mihai Popescu, CEO Aviva România: "Vânzările < Aviva România > au crescut în prima parte a anului. Românii au continuat să îşi reevalueze necesităţile financiare şi cheltuielile".

"Aviva România" a investit până în prezent 243 milioane de lei în dezvoltarea companiilor din România şi în acest moment este în curs de mărire a capitalului cu încă 7 milioane de euro (aproximativ 30 milioane de lei), potrivit unui comunicat al companiei.

În plus, totalul activelor adminis­trate de "Aviva Româ­nia" a atins nivelul de 600 milioane de lei, la jumătatea anului 2010, înregistrând o creştere de 21,4%, faţă de finalul anului 2009, mai arată comunicatul.

Totodată, vânzările "Aviva România", prin intermediul forţei directe de vânzări, au crescut, în prima jumătate a anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Mihai Popescu, CEO al "Aviva România", a declarat: "În 2010, românii au continuat să-şi reevalueze necesităţile financiare şi cheltuielile. Nivelul sumelor asigurate ale poliţelor vândute în 2010 a crescut şi, implicit, cel al primelor medii". Domnia sa a precizat că vânzările s-au distribuit egal între produsele de tip unit-linked şi cele de protecţie (diverse forme de sume asigurate în caz de evenimente neplăcute).

"La produsele de tip unit-linked (produsele cu componentă de economisire) există un segment de clienţi cere îşi doreşte produse dominate în euro, însă majoritatea preferă cele dominate în lei", a explicat Mihai Popescu.

Oficialul "Aviva România" a mai spus că un alt indicator evident al importanţei pe care protecţia financiară a dobân­dit-o este trendul ascendent al numărului clienţilor care aleg clauze medicale.

"Acest lucru înseamnă că din ce în ce mai mulţi oameni iau în serios planificarea financiară şi dau valoare propriei vieţi într-o mai mare măsură", a spus domnul Popescu, adăugând că la acest fenomen, o contribuţie importantă o au consultanţii financiari ai companiei care îi orientează pe clienţi către protecţia personală şi a familiei. "Clauzele medicale reprezintă beneficii în bani în cazul spitalizării sau a unei intervenţii chirurgicale ca urmare a unui accident sau a unei boli", a spus Mihai Popescu, adăugând că înce­pând cu luna aceas­ta, Aviva a dublat beneficiile maxime oferite atât la spitalizare, cât şi la intervenţiile chirurgicale.

Domnia sa a mai menţionat că societatea vine în sprijinul clienţilor cu un program de investiţii, pentru cei care nu vor să rişte prea mult în condiţiile actuale economice. Programul de investiţii Capital Garantat oferă garanţia că preţul uniturilor nu va scădea, acesta înregistrând o creştere de 10,6% în ultimele douăsprezece luni şi are un randament anualizat de 16% de la lansare (septembrie 2000), până în prezent, a mai spus Mihai Popescu.

"Aviva România" are un capital social de 132,5 milioane de lei, fiind controlat de Aviva International Holding Limited din Marea Britanie (99,9998%) şi CGU România Holdings (0,0002%).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb