AXXIS NOVA RESORT & SPA:  "Participarea la Salonul Imobiliar Bucureşti ne-a confirmat apetitul ridicat pentru investiţii din piaţă"

G.D.
Companii / 24 noiembrie 2022

"Participarea la Salonul Imobiliar Bucureşti ne-a confirmat apetitul ridicat pentru investiţii din piaţă"

În urma participării la ediţia de toamnă a Salonului Imobiliar Bucureşti (18-20 noiembrie 2022), reprezentanţii Grup Petrol Marin S.A., compania dezvoltatoare a ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, au raportat un apetit crescut pentru investiţii imobiliare din partea românilor, conform unui comunicat remis redacţiei. Discuţiile cu vizitatorii de la Palatul Parlamentului au relevat interesul pentru plasarea capitalului în proprietăţi pretabile închirierii ulterioare, cele atractive din punct de vedere turistic având, în mod firesc, un atu suplimentar important în ochii potenţialilor cumpărători.

"Interacţiunile avute de echipa AXXIS Nova Resort & SPA cu cei care au trecut pragul Salonului Imobiliar Bucureşti ne-au confirmat că românii care dispun de ceva economii manifestă o preferinţă clară pentru investiţiile în imobiliare - şi, mai precis, pentru segmentul rezidenţial. Având în vedere provocările ridicate de actualul context economic, proprietăţile de acest tip sunt văzute, poate chiar mai mult decât până acum, ca o soluţie optimă de protejare şi valorificare a capitalului, mult mai sigură şi mai avantajoasă pe termen lung decât, spre exemplu, investiţiile la bursă sau depozitele bancare. Observăm această precauţie mai ales la micii investitori (care au, în mod tradiţional, o toleranţă mult mai scăzută pentru risc), dar şi la cei instituţionali", Daniel Cârstocea, Preşedinte Grup Petrol Marin S.A.

Potrivit sursei citate, în momentul de faţă, Madrid, primul dintre cele şase blocuri din componenţa ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA, se află în faza de execuţie a structurii. Valoarea investiţiei în actuala fază de dezvoltare, ce va aduce pe piaţă 252 de apartamente de lux, este estimată în prezent la 17 milioane de euro - din totalul de circa 150 de milioane de euro calculat pentru întregul proiect.

Amplasat în prima linie la malul Mării Negre (pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145), conceptul integrat dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. va fi alcătuit din 6 blocuri (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena şi Lisabona), ce vor însuma peste 1.500 de apartamente de lux, în combinaţie cu un hotel cu servicii de 5 stele (AXXIS Mundi). Atât rezidenţii, cât şi turiştii din cadrul complexului vor avea la dispoziţie o multitudine de servicii şi facilităţi high-end, disponibile permanent, astfel încât locuinţele vor putea fi închiriate pe toată durata anului.

"Din punct de vedere investiţional, proiectele amplasate în zone de mare interes turistic - cum este Mamaia, cea mai populară staţiune de pe litoralul autohton -, prezintă, în mod firesc, o atractivitate sporită, ele oferind un dublu sau chiar triplu avantaj din punctul de vedere al exploatării ulterioare a proprietăţilor. Asta pentru că acestea pot fi utilizate şi pe cont propriu, ca locuinţe de vacanţă sau chiar ca reşedinţe permanente, dar pot fi şi închiriate. Datorită multiplelor facilităţi prevăzute în AXXIS Nova Resort & SPA, viitorii proprietari din cadrul proiectului nostru vor avea opţiunea închirierii atât în regim turistic, cât şi pe termen lung, 12 luni din 12", Daniel Cârstocea, Preşedinte Grup Petrol Marin S.A.

Suprafeţele apartamentelor din blocul Madrid sunt cuprinse între 53 şi 224 de metri pătraţi, în vreme ce preţurile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru două camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. Toate locuinţele dispun de terase generoase, ale căror suprafeţe ajung până la 106 metri pătraţi.

Printre facilităţile ansamblului rezidenţial şi hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numără o plajă privată, de peste 20.000 metri pătraţi, cei peste 15.000 de metri pătraţi de spaţii verzi (ce includ o grădină cu cireşti japonezi şi o grădină franceză, în stil Versailles), dar şi centrul SPA cu dotări de ultimă generaţie (circa 1.000 de metri pătraţi de piscină exterioară şi interioară încălzită, saună, jacuzzi, servicii de cosmetică, masaj şi relaxare etc.). Pasionaţii de activităţi sportive vor avea la dispoziţie terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, iar paleta facilităţilor este completată de spaţii de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar şi de magazine de lux, restaurante şi cafenele, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb