Banca Comercială Feroviara a deschis încă două unităţi în Arad şi a lansat oferta de credite

Paula Bulzan, Arad
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 august 2010

Banca Comercială Feroviara are un plan de extindere în Bucureşti şi oraşele mari, în următoarele 12 luni.

Banca Comercială Feroviara are un plan de extindere în Bucureşti şi oraşele mari, în următoarele 12 luni.

Banca Comercială Feroviara (BCF), controlată de omul de afaceri Valer Blidar, a deschis, ieri, două unităţi la Arad, la un an de la primirea autorizaţiei de funcţionare, şi a lansat oferta de credite atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice.

Prima dintre acestea este o sucursală situată în centrul oraşului, pe strada Horia, iar cea de-a doua, o agenţie situată în Atrium Center Arad, care este deschisă, zilnic, între orele 10.00- 22.00 pentru a veni în sprijinul clienţilor care pot ajunge la bancă doar după orele de serviciu.

Petre Tulin, directorul general al BCF, a susţinut că are în plan pentru următoarele luni introducerea serviciilor de internet banking (septembrie 2010) şi deschiderea de noi sucursale în principalele oraşe ale ţării, dar şi lansarea cardurilor bancare.

"Oferta de creditare pentru persoane fizice include împrumuturi pentru investiţii imobiliare şi pentru nevoi personale. Toate produsele de creditare sau garantare sunt oferite de bancă în condiţii de flexibilitate şi trans­parenţă, la costuri cât mai reduse în contextul pieţei serviciilor bancare din România", a declarat Petre Tulin.

Pentru companii, banca furnizează credite pentru finanţarea activităţii curente, dar şi a proiectelor de investiţii.

De asemenea, BCF a lansat şi produse pentru garantarea de tranzacţii şi/sau operaţiuni ale clienţilor băncii persoane juridice sub forma scrisorilor de garanţie/contragaranţie bancară.

Cu un acţionariat în întregime românesc, politica de dezvoltare a Băncii Comerciale Feroviara vizează o creştere sustenabilă a cifrei de afaceri, bazată pe o atitudine prudentă în administrarea riscurilor specifice, care să asigure stabilitatea şi viabilitatea instituţiei pe termen lung.

Valer Blidar, acţionarul majoritar al băncii, a declarat că deschiderea acesteia s-a făcut în contextul în care băncile străine nu ofereau produse pliate pe nevoiele clienţilor. "Am decis să des­chidem această bancă deoarece băncile străine aveau un comportament neprietenos, chiar arogant faţă de clienţi. De asemenea, practicau comisioane mari şi dobânzi foarte mici. Noi vom avea o politică în sprijinul tuturor clienţilor", a declarat Valer Blidar.

Banca Comercială Feroviara are un capital social de 45 milioane de lei. Acţionarii BCF sunt Valer Blidar, cu o cotă de 90,5% din capital, din care 39,5% în mod direct şi 51% prin intermediul a două firme pe care le controlează, Astra Vagoa­ne Căltori - 26% şi Tristar SRL - 25%.

Un pachet de 9,5% din acţiunile instituţiei de credit este deţinut de Atelierele CFR Griviţa Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb