Banca Transilvania lansează Abonamentul Bancar pentru micii întreprinzători

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 16 iunie 2006

Banca Transilvania a lansat ieri Abonamentul Bancar, încă o premieră pe piaţa bancară din România, prin care orice client va plăti cel mult valoarea abonamentului, indiferent de numărul şi volumul tranzacţiilor lunare. Mai mult, a fost lansată o nouă perspectivă a relaţiei dintre întreprinzători şi bancă. Abonamentul limitează superior comisioanele achitate de firme pentru: transferuri, plăţi, încasări în lei şi valută, ridicări şi depuneri de numerar, practic toate operaţiunile bancare uzuale, fiind un produs atât pentru cei care îşi cresc afacerile, cât şi pentru companiile care îşi sporesc volumul tranzacţiilor prin Banca Transilvania.

Abonamentul Bancar se adresează în aceeaşi măsura clienţilor noi, dar şi firmelor care lucrează deja cu Banca Transilvania. Astfel, toate întreprinderile mici şi mijlocii, clienţi noi ai băncii, cu o cifră de afaceri mai mică de 1,5 milioane RON, vor putea efectua nelimitat operaţiuni bancare gratuite, peste cei 10 EUR - valoarea abonamentului. In plus, produsul a fost construit în aşa fel încât să nu implice nici o pierdere pentru client, ceea ce înseamnă că, dacă valoarea totală a comisioanelor aferente operaţiunilor efectuate de firmă, într-o lună, este mai mică decât valoarea Abonamentului Bancar, aceasta va achita doar cât a consumat.

În timp ce pentru clienţii noi sau pentru acei care lucrează cu banca de mai puţin de 6 luni, valoarea abonamentului se stabileşte la 10 EUR / lună, pentru clienţii care au o relaţie mai veche cu Banca Transilvania, abonamentul se stabileşte ca medie a valorii comisoanelor lunare aferente operaţiunilor efectuate în ultimele 6 luni.

În ambele cazuri, valoarea abonamentului va fi automat recalculată din 6 în 6 luni. Si, indiferent de valoarea comisioanelor lunare sau de nivelul stabilit al abonamentului, IMM-urile plătesc valoarea cea mai mică.

Abonamentul Bancar este primul produs non-credit, componentă a proiectului lansat de Banca Transilvania special pentru întreprinderile mici şi mijlocii, clienţii băncii beneficiind în continuare de suportul echipei de consilieri IMM, în cele peste 270 de unităţi ale băncii, în toată ţara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb