Banca Transilvania susţine în continuare baschetul românesc

Bănci-Asigurări / 10 ianuarie 2022

 Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania

Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) şi Federaţia Română de Baschet (FRB) continuă parteneriatul început în 2016, destinat susţinerii performanţei şi inspirării copiilor şi tinerilor, se arată într-un comunicat de presă.

BT va susţine inclusiv în acest an activitatea şi planurile FRB, echipele naţionale, precum şi proiectele de voluntariat în baschet şi cele educaţionale. Colaborarea de până acum a avut impact pozitiv pentru peste 30.000 de sportivi legitimaţi, începând chiar de la copiii de 7-8 ani.

"Investiţiile semnificative pe care le face Banca Transilvania în sport sunt investiţii în România, în performanţă şi în viitoarele generaţii. Suntem cel mai mare suporter al baschetului românesc şi ne bucurăm să facem echipă, şi de acum încolo, cu Federaţia Română de Baschet. Avem încredere că managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului românesc şi la performanţele superioare ale acestuia", declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

"Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare în România, fiind practicat de mulţi sportivi, dar şi de amatori începând de la vârsta de 7-8 ani. Astăzi este un moment important pentru familia baschetului românesc, pentru că putem anunţa continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania. Suntem încântaţi de faptul că vom face echipă în continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, şi mă refer aici atât la cele care vizează performanţa - de la procesele de selecţie naţională din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investiţie în pregătirea campionilor de mâine, până la nivelul echipelor naţionale - cât şi la cele care se referă la programele de voluntariat în baschet sau la programele de educaţie prin baschet", a precizat Emilia Carmen Tocală, Preşedintele Federaţiei Române de Baschet.

Potrivit sursei citate, de-a lungul anilor, Banca Transilvania a fost alături de sportivi în competiţii şi evenimente precum EuroBasket, Cupa României, All Star Game, Ghiţă Mureşan Summer Camp, Campionatul Naţional de Baby şi Mini Baschet, dar şi în proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV. De asemenea, este finanţator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca şi al echipei

U-Banca Transilvania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb