Bancpost lansează B.Digital - platforma digitală de produse de creditare

Cristina Radu
Bănci-Asigurări / 31 iulie 2017

Bancpost lansează B.Digital - platforma digitală de produse de creditare

Bancpost lansează platforma digitală completă de produse de creditarem, B.Digital, prin intermediul căreia clienţii pot iniţia online o aplicaţie de credit de consum sau card de credit primind răspunsul băncii în timp real, potrivit unui comunicat de presă.

Banca confirmă angajamentul pentru digitalizare pe segmentul creditării şi inovează prin simplitatea şi rapiditatea procesului, într-un mediu confidenţial şi securizat. Prin platforma, clienţii pot solicita credite de consum de până la 90.000 de lei şi dobândă variabilă începând cu 7.9% şi carduri de credit: Wizz Bancpost, Visa Classic/Gold.

Platforma de creditare online B.Digital aduce ca noutăţi în piaţă: posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu, rapid, oriunde. Clienţii pot iniţia singuri, în 5 minute, aplicaţii de credit de consum sau carduri de credit parcurgând câţiva paşi.

Platfoma de creditare online B.Digital este disponibilă pe site-ul bancpost.ro. Clientul poate solicita un produs de creditare oricând şi oriunde, urmând câţiva paşi în 5 min. Fluxul simplificat confirmă eligibilitatea clientului în maxim 30 minute, acesta putând accesa creditul printr-o vizită în unitate pentru semnarea documentaţiei de creditare.

După completarea integrală a formularului, informaţiile sunt transmise către sistemul băncii şi clientul primeşte un răspuns referitor la eligibilitatea accesării produsului dorit în maxim 30 minute. Pentru semnarea documentelor de credit şi acordare pe loc pentru clienţii eligibili, este necesar un singur drum la bancă, potrivit comunicatului.

Directorul Executiv Produse şi Segmente Persoane Fizice Bancpost, Ana Popescu, a afirmat: "Trăim într-o eră digitală care determină băncile tradiţionale să îşi schimbe semnificativ modul de a opera pentru a se adapta stilului de viaţă modern. Astfel, inovaţia digitală este un element esenţial în strategia de dezvoltare a Bancpost. Continuăm să ne reinventăm şi să dezvoltăm produse şi servicii personalizate, pentru a îmbunătăţi continuu experienţa clienţilor noştri în relaţia cu banca". Aceasta a precizat: Prin lansarea acestei noi platforme online ne-am propus să oferim un flux comod şi prietenos pentru persoanele interesate de un card de credit sau credit de consum. Platforma Bancpost de creditare online - B.Digital - confirmă clienţilor o experienţă nouă, mult simplificată a procesului de creditare, într-un mediu securizat".

Bancpost oferă soluţii de finanţare pentru companii mari, mici, IMM-uri şi persoane fizice prin produsele sale şi prin parteneriatele cu instituţii financiare internaţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb