Băsescu: 7 puncte din programul de guvernare şi discursul lui Ponta coincid

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 14 februarie 2012

Băsescu: 7 puncte din programul de guvernare şi discursul lui Ponta coincid

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că, analizând programul de guvernare şi cele 15 puncte din discursul liderului PSD Victor Ponta, a constatat că şapte puncte coincid, ceea ce poate însemna că există o bază solidă de discuţie pentru eventuala revenire a opoziţiei în Parlament.

Şeful statului a menţionat, în declaraţiile de presă susţinute după consultările de la Cotroceni, la care au participat doar formaţiunile din coaliţie, că, legat de dialogul cu opoziţia, a propus partidelor parlamentare să înceapă negocieri care să vizeze condiţiile în care opoziţia să revină în Parlament.

Traian Băsescu a spus că în acest weekend a analizat şi programul de guvernare şi cele 15 puncte prezentate de liderul PSD Victor Ponta în discursul susţinut în Parlament la învestirea Guvernului Ungureanu şi a constatat că şapte puncte coincid. "Dacă şi partidele vor vedea această coincidenţă, înseamnă că există o bază solidă de discuţie pentru eventuala revenire a opoziţiei în Parlament", a adăugat el.

Voicu: Băsescu face confuzie între condiţiile revenirii în Parlament şi cele 15 puncte ale lui Ponta

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat ieri că preşedintele Traian Băsescu face o confuzie voită între condiţiile revenirii opoziţiei în Parlament şi cele 15 puncte expuse de liderul PSD Victor Ponta în dis-cursul său, el subliniind că este vorba de discuţii diferite. "Pe acest subiect, al revenirii opoziţiei în Parlament şi al protestului parlamentar, Traian Băsescu face o confuzie, voită în opinia mea. Noi am spus de multe ori că protestul parlamentar are legătură cu funcţionarea Parlamentului, iar revenirea se bazează pe o serie de condiţii care nu au legătură cu cele 15 puncte, e o discuţie diferită", a spus Voicu, citat de Mediafax. Vicepreşedintele PNL a precizat că printre condiţiile revenirii parlamentarilor USL în Legislativ se numără retragerea sprijinului politic acordat Robertei Anastase, pe care el a numit-o "campionul fraudei" sau manifestarea dezacordului faţă de migraţia politică şi, implicit, adoptarea unei atitudini de nerecunoaştere a grupului UNPR. "Toate acestea nu au legătură cu cele 15 puncte. Nu este aceeaşi discuţie", a subliniat Voicu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb