Bazin Olimpic de înot, inaugurat, din nou, la Târgu Mureş

O.D.
Sport / 1 august 2022

Bazin Olimpic de înot, inaugurat, din nou, la Târgu Mureş

Bazinul Olimpic de înot din Târgu Mureş a fost inaugurat, pentru public, cu o competiţie de înot, "Cupa Speranţa", care s-a desfăşurat în prezenţa ministrului Sportului, Eduard Novak, şi a oficialităţilor locale.

Eduard Novak a declarat cu această ocazie: "Strategia Naţională pentru Sport include, de asemenea, dezvoltarea infrastructurii pentru a ne asigura că sportivii de performanţă şi copiii au posibilitatea de a practica toate sporturile. Ne-am angajat să facem acest lucru şi lucrăm în acest sens. Este singura modalitate de a creşte o generaţie mai sănătoasă şi mai activă şi este de datoria noastră să o sprijinim. Mă bucur că, în curând, locuitorii din Târgu Mureş vor avea posibilitatea de a face mişcare în acest nou complex sportiv şi sper că mulţi dintre campionii noştri vor avea startul carierei aici".

Întrebat de jurnalişti care este motivul pentru care Bazinul Olimpic de la Târgu Mureş a mai fost inaugurat în urmă cu un an, dar nu a funcţionat, ministrul a precizat că acest fapt s-a datorat procedurilor birocratice: "Vă daţi seama, în calitate de ministru aş fi deschis a doua zi, dar întâmpini foarte multe probleme birocratice. Da, pe de o parte erau blocate posturile anul trecut, pe de altă parte, preluarea de către oraş a fost foarte complicată şi acum a ajuns în fază finală. Dar ce să zic? În sfârşit avem aici, astăzi, deschis şi pus în funcţiune acest bazin şi cred că peste un an toată lumea va fi foarte fericită şi v-a uita faptul că un an ne-am ne-am chinuit să-l deschidem".

Bazinul Olimpic de la Târgu Mureş a fost construit după cele mai înalte standarde olimpice, fiind compus dintr-un bazin de antrenament şi unul de competiţie, acesta din urmă având cea mai mare lăţime din ţară şi fiind construit cu utilizarea celor mai moderne tehnologii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. As dori sa stiu daca pista de role este deschisa publicului larg . Chiar si un anumit program este binevenit.

    Sportul dorim sa fie liber si pentru sanatatea fiecarui cetateam al orasului . Voi aduce argumente in viitor din alte tari care au spatii pentru role . Daca un obiectiv sportiv nu are o utilizare de minim 70% - nu stiu ce studiu s-a facut pentru a fi aprobat . Pana acum pista de role era dedicata unor grupe de copii 1-2 zile pe saptamana 2-3 ore, sper sa nu gresesc, O camera de luat vederi cred ca poate asigura protectia la vandalisme si a da siguranta activitatii in acea parte imprejmuita. 

    Dorim performanta dar nu uitati sportul aduce si sanatatea cetatenilor !!!

    Numai de bine , si multe medalii la inot in competitiile interne si internationale la care vor participa inotatorii si poloistii mureseni.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb