Belgia reintroduce restricţii din cauza exploziei de cazuri Covid

J.P.
Internaţional / 18 noiembrie 2021

Belgia reintroduce restricţii din cauza exploziei de cazuri Covid

Belgia anunţă restricţii mai dure în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului. Munca de acasă acolo unde este posibilă devine obligatorie, a precizat miercuri premierul Alexander de Croo. De asemenea, revine obligativitatea purtării măştilor la interior, conform Digi24.

Printre măsurile anunţate de premierul belgian se numără restabilirea obligativităţii purtării măştilor în interior de la vârsta de 9 ani şi revenirea la telemuncă, acolo unde este posibil, cel puţin patru zile pe săptămână.

"Acest lucru este valabil pentru locurile de muncă în care munca la distanţă este posibilă, atât în ​​sectorul privat, cât şi în administraţia publică. Este un efort care trebuie făcut împreună", a subliniat premierul.

Masca va fi purtată în transportul public, baruri şi restaurante, teatre şi cinematografe, precum şi în cadrul evenimentelor publice, inclusiv în aer liber.

De asemenea, utilizarea certificatului Covid a fost extinsă la toate evenimentele publice, inclusiv la pieţele de Crăciun, de la 50 de persoane în interior, faţă de 500 în prezent şi 100 în aer liber, la locurile culturale şi restaurante, baruri şi inclusiv în cadrul evenimentelor private.

"Este important să rămânem vigilenţi, precauţi, cu toţii împreună, pentru a ne proteja pe noi şi pe cei din jur, pentru ca situaţia să rămână suportabilă pentru personalul nostru de îngrijire", a mai spus Alexander De Croo.

Belgia se confruntă cu o explozie de infectări cu Covid-19. Potrivit datelor publicate de Institutul pentru sănătate publică Sciensano din Belgia, între 3 şi 9 noiembrie, ţara a înregistrat o creştere de 39% a numărului de cazuri şi de 21% a numărului de internări în spitale faţă de cele şapte zile precedente.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pentru noi toti, Belgia este un exemplu de urmat: au vaccinat, au certificat si finalmente au iesit cu bine din pandemie. Bine a zis cine a zis ca vaccinarea este singura solutie pentru a iesi din pandemie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb