Bilete de avion în câteva minute; plăţi online prin card pe www.paravion.ro

Comunicat ePayment International
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 21 februarie 2007

Millennium Tour, Amadeus România şi GECAD ePayment introduc opţiunea de plată online prin card bancar pentru bilete de avion. Tranzacţiile sunt procesate prin soluţia ePayment ce comunică direct cu sistemul de rezervari on-line Amadeus Agency Internet Engine (ePower) integrat pe site-ul www.paravion.ro.

În septembrie 2006, 54% dintre europenii ce au făcut achiziţii online au ales pachete turistice - cazare şi transport, prima opţiune după biletele la spectacole sau concerte. În România plăţile online pentru rezervări de cazare sau transport (avion, autocar, maşini) sunt de asemenea în topul serviciilor cumpărate online. Aproximativ 25% din tranzacţiile online prin card din 2006 procesate prin GECAD ePayment au fost pentru astfel de servicii.

"Turismul este un segment strategic pentru dezvoltarea comerţului electronic pentru că publicul care achiziţionează pachete turistice este cel mai familiarizat cu sistemul de comandă online. Colaborarea cu Millennium Tour şi Amadeus România face posibilă promovarea către un public şi mai larg a plăţilor online prin card, acestea definind de fapt comerţul electronic", declară Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

Acum este mai simplu, mai rapid şi mai sigur să planifici o excursie prin www.paravion.ro. Opţiunea pentru plăţi online prin card răspunde nevoii societăţii actuale de mobilitate şi modernitate.

"Am gândit site-ul paravion.ro şi de altfel toate serviciile oferite de noi în aşa fel încât experienţa vizitatorilor şi timpul petrecut pentru rezervarea vacanţelor să fie optime şi de calitate. Confortul adus de plăţile online prin card ne-a determinat să introducem această opţiune şi am căutat o soluţie uşor de folosit, care să prezinte credibilitate clienţilor noştri şi care să nu le solicite mult timp" spune Dragos Penca, Director Executiv Millennium Tour. "Am ales ePayment de la GECAD ePayment pentru că este o soluţie prietenoasă, sigură şi simplu de folosit, transformând planificarea concediului pe Internet într-un gest firesc", adaugă Dragos Penca.

Proiectul www.paravion.ro este unul special ce integrează cea mai utilizată soluţie de rezervari on-line - Amadeus Agency Internet Engine (ePower) - şi un sistem de procesare a plăţilor online prin card bancar - ePayment. După cum am menţionat, cele două soluţii comunică direct, ceea ce înseamnă că actualizarea comenzilor şi sincronizarea detaliilor de plată se face în timp real. Utilizatorul poate să păstreze permanent controlul rezervărilor şi plăţilor sale. În plus, beneficiază de toate instrumentele ePayment de protecţie antifraudă, administrare a comenzilor şi suport clienţi.

"Integrarea celor două soluţii, ePayment şi Amadeus Agency Internet Engine (ePower) a fost o provocare. S-a pornit de la două soluţii complexe, construite fiecare după algoritmi de funcţionare diferiţi, dar care în final operează ca un sistem unitar. Rezultatul se datorează în mare măsura flexibilităţii şi nivelului de securitate oferite de ePayment, alături de deschiderea echipei implicate" declară Răzvan Militaru, Specialist Produse Amadeus România.

Odată intrat în paginile www.paravion.ro îţi poţi rezerva biletul de avion, apoi un hotel sau o maşină în aproximativ 7-10 minute. Millennium foloseşte soluţia Amadeus Agency Internet Engine (ePower) de la Amadeus prin care vizitatorii site-ului au acces gratuit, în timp real, la cea mai mare bază de date pentru servicii de cazare şi transport din lume. După selectarea destinaţiei şi a metodei de plată prin card bancar, cumpărătorul intră în paginile securizate ale soluţiei de procesare. Se completează datele de card şi comanda este finalizată. Mai multe detalii puteţi afla direct de pe site-ul www.paravion.ro

Despre Millennium Tour

Millennium Tour este o firmă de turism înfiinţată în 1999, cu capital integral românesc, având, în momentul de faţă, 3 filiale în România şi 1 filială în Bulgaria.

Millennium Tour este specializată în servicii turistice destinate firmelor, având experienţă în domeniul turismului de afaceri, rezervărilor hoteliere, a transportului aerian sau terestru.

Millennium Tour este agent acreditat IATA şi membru ANAT.

În cadrul societăţii Millennium Tour se menţine sistemul de control al calităţii, firma fiind certificată ISO 9001:2000 de către TUV Rheinland InterCert, pentru servicii de: rezervări şi emiteri bilete de avion, bussiness travel, transporturi rutiere şi turism organizat sau individual.

Millennium Tour deţine un parc auto propriu, incluzând autocare, microbuze şi autoturisme cu care se realizează serviciile de transport rutier.

Întreg personalul operativ al Millennium Tour are studii de specialitate în domeniu.

Despre Amadeus

Amadeus este partenerul tehnologic ales de furnizorii, vânzătorii şi cumpărătorii de servicii turistice. Compania furnizează soluţii de distribuţie, IT şi de vânzare pentru a-şi ajuta clienţii să se adapteze, să crească şi să evolueze în industria călătoriilor aflată într-o rapidă schimbare. Grupurile de clienţi includ furnizorii de călătorii (linii ariene, hoteluri, companii de închirieri auto, companii feroviare, linii de feribot, linii de croazieră, companii de asigurări şi tour-operatori), vânzătorii de călătorii (agenţiile de turism) şi cumpărătorii de călătorii (corporaţii şi turişti). Soluţiile sunt grupate în patru categorii- Distribuţie & Content, Vânzări & Comerţ Electronic, Administrarea Afacerilor şi Servicii & Consultanţă.

Amadeus deţine birouri în Madrid (birourile centrale& marketing), la Nisa (dezvoltare) şi Erding (Operaţiuni - centrul de procesare a datelor) şi birouri regionale în Miami, Buenos Aires şi Bangkok. La nivelul pieţei, Amadeus menţine operaţiuni cu clienţii în 76 de ţări, acoperind mai mult de 215 pieţe.

Compania este deţinută de WAM Acquisition, ai cărei acţionari sunt BC Partners, Cinven, Air France, Iberia şi Lufthansa. Amadeus are aproape 6, 700 de angajaţi în toată lumea, aceştia reprezentând 95 de naţionalităţi. Pentru semestrul încheiat la 30 iunie 2006, Amadeus a raportat venituri de 1, 381.6 milioane de euro.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment este integrator de soluţii pentru comerţ electronic, lider pe piaţa românească de sisteme de plăţi online. ePayment este o soluţie pentru magazine virtuale având ca scop principal realizarea unui sistem simplu şi sigur de plăţi pe Internet atât pentru comercianţi cât şi pentru cumpărători.

ePayment procesează comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plată la livrare, microplăţi (SMS si DTMF) şi BRD-Mobilis, fiind singura soluţie completă pentru e-commerce de pe piaţa românească. GECAD ePayment este certificată 3DSecure şi VeriSign şi auditată PCI DSS.

ePayment este marcă înregistrată GECAD ePayment International SRL. Membră a grupului GECAD.

www.epayment.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb