BILL GATES: ''Ţările bogate ar trebui să consume doar carne artificială''

G.U.
Miscellanea / 17 februarie 2021

''Ţările bogate ar trebui să consume doar carne artificială''

Bill Gates a cerut ţărilor bogate să treacă la "carne de vită 100% sintetică" pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră care determină schimbările climatice globale, transmite Sky News.

În noua sa carte, ''How to Avoid a Climate Disaster'', miliardarul filantrop subliniază că, deşi rămâne posibil ca omenirea să evite calamitatea prin realizări tehnologice, politica guvernului va fi în cele din urmă necesară.

Vorbind pentru revista MIT Technology Review, Bill Gates a precizat că unele guverne ar fi constrânse de bogăţia lor: "Nu cred că cele mai sărace 80 de ţări vor mânca carne de vită sintetică. Cred că toate ţările bogate ar trebui să treacă la carne de vită 100% sintetică."

Cantitatea de metan din atmosferă a crescut masiv între 2000 şi 2017, ducând la ceea ce cercetătorii cred că ar putea fi o creştere a încălzirii globale de până la patru grade Celsius până la sfârşitul secolului, notează sursa citată.

Oamenii de ştiinţă avertizează că acesta este un prag periculos pentru omenire, ducând la un risc crescut de dezastre naturale din cauza perturbărilor ecologice care ar provoca foamete şi migraţie în masă, potrivit Sky News.

"Emisiile provenite de la bovine şi de la alte rumegătoare sunt aproape la fel de mari ca cele provenite din industria combustibililor fosili pentru metan", a declarat dr. Robert Jackson, de la Universitatea Stanford.

Vorbind despre această problemă la MIT Technology Review, Bill Gates a descris problema animalelor drept "foarte dificilă", menţionând că nici compuşii care reduc emisiile de metan nu erau suficienţi.

"Te poţi obişnui cu diferenţa de gust'', a adăugat Bill Gates.

Fondatorul Microsoft a remarcat o companie, Memphis Meats, care produce de fapt carne sintetică la nivel celular, dar a precizat că "nu cred că tehnica de fabricare a cărnii de vită sintetică va fi vreodată economică".

Cu toate acestea, Bill Gates, companii precum Impossible şi Beyond "au o foaie de parcurs, o foaie de parcurs de calitate şi o foaie de parcurs a costurilor, care le face total competitive".

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Gata, a început această reptilă cu ideile ei tâmpite - carnea naturala e doar pentru cei bogați, restul sa consume "carne" produsa la imprimanta neomarxismului planetar

    articolul poate fi de exemplu imbogatit cu informatii legate de plasamentele si investitiile lui Gates in companii alimentare care mizeaza pe alimentatii alternative (ex: utilizare viermi in loc de carne de vita sau porc).

    eu stiu ca exista aceste investitii ale lui Gates.

    omul asta respira bani , nu ar fi venit cu o asemenea declaratie daca el insusi nu ar castiga din ea.  

    1. imi cer scuze pentru duritatea acestui mesaj ... nu m-am putut abtine :)

      singurii viermi cu care m-as putea obisnui in alimentatie ar fi viermii crescuti pe resturile organice ale copiilor si tuturor rudelor (inclusiv sotia) ale lui Gates.  

      as intinde bucuros un pate de viermi (crescuti pe carnea familiei lui Gates) pe paine si sa mancam fericiti cate o felie eu si Gates ! :)

      ar fi singura optiune cu viermi acceptata de mine  

      Cu vulgarități, insulte și blesteme - nu se va face nimic. Combaterea unor aberații trebuie făcută inițial prin recurgerea la un discurs logic, de bun-simț, chiar și alte măsuri de apărare trebuie folosite cu discernământ. Modul de exprimare al lui 2.1 este distructiv, dă apă la moară celor care vor sa ne nenorocească sau să-și bată joc de noi. - 2.1, câteodată și a tăcea este un răspuns, mai potrivit decât a da apă la moară unor nemernici și motivație de a ne da ceea ce fac.

    eu sunt generos si iti propun mister BG sa faci amor real cu organul!

    esti atat de simpatic incat nevinovatia este o trasatura de baza a caracterului tau ancestral! 

    pofta buna!

    sa nu uiti, dupa ce sugi sa si inghit! 

    Propun ca sugestiile lui bil gay sa fie experimentate pe citu, barna, clito/cloti, orban, hoha si restul useristilor

    1. Păi dacă nu vom mai consuma carne de vită naturală, șeptelul se va înmulți peste măsură și, de fapt, poluarea ar crește, deoarece cantitatea de bălegar ar fi și mai mare! Lăsate libere, rumegătoarele se vor înmulți necontrolat în natură! Nu știu - informația asta e un fake, i-au fost trunchiate vorbele lui Gates - nu pot să cred că acest om este atât de inept, nu știu ce să cred! Dar din ce se obține carnea sintetică? Ce este asta? Și dacă există așa ceva, tehnologia de producere a acestei bizarerii este mai puțin poluantă?...

      Nu mai fiți vulgari, nu mai combateți prin atacuri la persoană gen stâlcirea numelui pentru a comite aluzii ieftine, fiți raționali, este foarte bine și util să-i ascultăm pe administratorii paginii, pentru eventualii nemernici care ne vor răul sunt foarte corozivi și "periculoși" oamenii logici, măsurați in fapte și cuvinte, deoarece aceia îi pot învinge și într-o zi duce pe băncile TPI-ului și pedepsi pentru eventualele crime comise. Faceti-va o "traumă" din a scrie/vorbi corect în limba țării noastre, Limba Română, exprimați-va concis, logic, elocint. Prin încetarea consumului de carne naturala celelalte viețuitoare s-ar înmulți peste măsură, pasunile și pădurile ar fi devastate. Până la urmă, numărul lor în natură tot va trebui limitat, iar asta se poate face numai prin vânătoare. Se va ajunge la situația absurdă de a vâna... cabaline și taurine... sălbăticite! a căror carne, cel mai logic, tot în consum va ajunge în cele din urmă! - Ăsta trebuie să fie argumentul, nu vulgaritatea și insultele. Există printre oamenii de influență și acestei Planete inși care, probabil, au probleme psihice. Ori sunt niște nemernici. Sau poate sunt și una și alta. Ar fi bine să se găsească modalitatea de a fi staviliti ACUM, altminteri s-ar putea să o termine precum liderii "Reichului de 1.000 de ani", (care nu a ținut mai mult de12 - 1933-1945), asta în peisajul apocaliptic al unei lumi în ruine ( vizionați pelicule de arhivă, sunt elocvente, și ne putem reaminti cum Europa bunicilor și străbunicilor noștri era în 9 mai 1945, de la un capăt la altul, un morman de moloz.)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb