Bitcoin şi Cardano se menţin pe primele locuri pe platforma eToro

D.T.
Miscellanea / 21 aprilie 2023

Simon Peters, analistul platformei de investiţii eToro

Simon Peters, analistul platformei de investiţii eToro

Criptoactivele principale au continuat să se bucure de încrederea investitorilor, cotaţiile lor depăşind un început slab de 2023 pentru a încheia trimestrul în forţă, potrivit celor mai recente date furnizate de eToro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, update-ul trimestrial al platformei sociale de tranzacţionare şi investiţii arată că primele 10 cele mai deţinute criptoactive rămân în mare parte neschimbate din trimestrul 4, 2022. Bitcoin, Cardano şi Ethereum ocupă primele trei locuri, la fel ca în trimestrul precedent, IOTA fiind singura noutate în top 10 global.

Cele mai mari schimbări au fost observate în rândul token-urilor mai mici, Terra 2.0 (+112%), Fetch.ai (54%) şi Immutable X (44%) înregistrând cea mai mare creştere a numărului de utilizatori la nivel global. În afara top 10, au existat creşteri de două cifre pentru multe alte token-uri mai mici, deoarece investitorii au căutat să îşi diversifice portofoliile de criptoactive şi să găsească puncte de intrare la preţuri mai mici, precizează comunicatul.

Simon Peters, analistul platformei de investiţii eToro pentru piaţa criptoactivelor, a comentat: "După un an 2022 dificil, asistăm la o cotitură pe piaţa cripto, performanţa din martie aducând o notă de optimism cu privire la un 2023 mult mai bun pentru investitori, cu bitcoin în creştere cu peste 60% de la începutul anului. Marea majoritate a utilizatorilor noştri care au investit în cripto au rămas fermi pe poziţiile lor în ultimele 12 luni, iar mulţi dintre ei vor fi acum cu ochii pe un alt potenţial bull run al acestui activ."

"Am observat, de asemenea, un interes puternic pentru câteva criptoactive mai puţin cunoscute. Ca şi în cazul acţiunilor, unii investitori preferă să cumpere criptoactive mai puţin populare, cu preţuri mai mici, în speranţa unor randamente puternice. Înţelegerea cazurilor de utilizare a fiecărui cripto este vitală atunci când se adoptă această abordare, dar, cu informaţii uşor disponibile, citirea şi înţelegerea USP-urilor acestora înseamnă că investitorii pot susţine proiecte mai mici foarte devreme", adaugă acesta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb