Boc: Ne asigurăm că ajutoarele de stat pentru Bosch şi De'Longhi vor fi acordate de MFP

Politică / 14 aprilie 2012

Boc: Ne asigurăm că ajutoarele de stat pentru Bosch şi De'Longhi vor fi acordate de MFP

Preşedintele PDL, Emil Boc, afirmă că a discutat în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Cluj despre investiţiile De'Longhi şi Bosch din judeţ, dorind să se asigure că ajutoarele de stat pentru acestea vor fi acordate de Ministerul Finanţelor, potrivit Mediafax.

Emil Boc a declarat, vineri, la finalul unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Cluj, că a stabilit, împreună cu parlamentarii de Cluj şi cu colegii din administraţia locală, graficul, astfel încât să se asigure că, în perioada următoare, cele două investiţii se vor derula.

"Cea mai importantă temă discutată în Biroul Permanent Judeţean al PDL Cluj a fost cea a investiţiilor din judeţ. M-am consultat cu colegii din Consiliul Judeţean şi din Primărie pentru cele două investiţii care urmează să vină, cele ale De'Longhi şi Bosch. Împreună cu parlamentarii de Cluj şi cu colegii din administraţia locală am stabilit graficul, astfel încât să ne asigurăm că în perioada următoare cele două investiţii să se deruleze şi sunt doi factori importanţi pentru începerea investiţiilor. În primul rând, acordarea ajutoarelor de stat de la Ministerul Finanţelor unde, împreună cu parlamentarii de Cluj şi prefectul judeţului, o să ne asigurăm că acest lucru se va realiza, întrucât documentaţia este într-o fază avansată", a spus Emil Boc.

Preşedintele PDL Cluj a afirmat că trebuie puse la punct şi detaliile locale, "astfel încât cele două semnale extrem de importante, de continuare a investiţiilor în judeţ, să fie realizate".

Executivul anunţa, la începutul lunii februarie, la finalul unei discuţii între premierul Emil Boc şi conducerea companiei De'Longhi, că Guvernul va sprijini investiţia din Cluj a producătorului italian de electrocasnice, prin acordarea unui ajutor de stat. Un anunţ similar a fost prezentat şi pentru investiţia în Cluj a grupului Bosch.

În 17 februarie, conducerea Consiliului Judeţean Cluj a semnat contractul cu compania germană Bosch privind deschiderea unei fabrici de componente auto în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, aceasta fiind considerată "cea mai mare investiţie privată din istoria judeţului".

În 28 martie, reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj, cei ai Tetarom şi ai De'Longhi au semnat contractul privind derularea investiţiei companiei în Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu, unde va începe producţia de aparatură electrocasnică.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. asigurati-va ca ajutoarele pt. gold corp. , aia cu plumbu", aia cu gazu" de sist si pt. primarii pdl au fost date! ca in rest nici bani ca sa finantati fonduri europene nu mai aveti!i-ati dat pe toti!bugetul vostru de stat verde -portocaliu arata ca o galeata in care pui apa si pe fund are 1.000 de gauri.apa dispare in 3 sec.!cum o torni cum s-a "sifonat". nu vedeti ca aveti prea multi hoti incapabili sa conduca si prea putini Oameni! parerea mea!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb