Boc neagă scoaterea UDMR de la guvernare

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 2 martie 2010

În acest moment, nu avem niciun fel de problemă cu funcţionarea Guvernului", a declarat Emil Boc.

În acest moment, nu avem niciun fel de problemă cu funcţionarea Guvernului", a declarat Emil Boc.

Şeful Guvernului, Emil Boc, a dezminţit, ieri, informaţiile potrivit cărora urmează o remaniere guvernamentală în care miniştrii UDMR vor fi demişi şi înlocuiţi cu alţi politicieni din grupul parlamentar al independenţilor.

Potrivit Agerpres, primul-minis-tru a declarat: "Sunt vise frumoase ale opoziţiei. Guvernarea este stabilă, avem majoritate, ţara are nevoie de stabilitate politică şi economică. În nicun caz nu s-a pus problema asta. Cel puţin nu în minţile noastre".

Emil Boc a negat şi informaţiile potrivit cărora noii parlamentari independeţi, Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu, vor fi cooptaţi în Executiv, pentru portofoliile de Externe şi Muncă.

Premierul a declarat: "În acest moment, nu avem niciun fel de problemă cu funcţionarea Guvernului. Echipa este la datorie, mergem mai departe. Ce se întâmplă în alte partide este problema acelor partide. Nu am avut nicio discuţie pe marginea acestui subiect cu nimeni".

Declaraţiile primului-ministru vin în contextul în care, în ultima vreme, tot mai multe voci dau ca sigură o remaniere guvernamentală la momentul în care grupul parlamentar al independenţilor va căpăta suficientă consistenţă şi îşi va face un partid.

De altfel, premierul Emil Boc a mai făcut declaraţii similare şi duminică, la finele unei videoconferinţe cu prefecţii: "Cabinetul lucrează cu potenţial maxim, este în integralitatea lui, nu s-a impus şi nu s-a pus problema remanierii guvernamentale, astfel încât nu avem de ce să dis-cutăm subiecte suplimentare. Vreau să fie foarte clar: toţi membrii cabinetului sunt în exercţiu şi îşi văd de treabă şi merg mai departe. Ce se întâmplă în alte partide e treaba altor partide".

Flutur: PSD a pierdut monopolul stângii

PD-L salută înfiinţarea noului partid de stânga ce ar urma să fie condus de fostul pesedist Gabriel Oprea, apreciind că rivalitatea şi competiţia pe acest segment politic este benefică.

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a apreciat, ieri, după şedinţa conducerii centrale a partidului, că PSD ar trebui, deja, să se familiarizeze cu gândul că a pierdut monopolul stângii.

Gheorghe Flutur a declarat: "Este o problemă firească. Un act de normalitate pe scena politică, pentru că monopolul stângii, PSD trebuie să se obişnuiască că l-a pierdut de o bucată de vreme. Şi atunci, o competiţie pe stânga este benefică".

Şi vicepreşedintele PD-L a menţionat, la fel ca liderul partidului Emil Boc, că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, în sensul scoaterii miniştrilor UDMR de la guvernare.

"Avem un contract pe care îl res-pectăm cu UDMR şi dorim să îl res-pectăm pe termen lung cu independenţii şi cu minorităţile", a încheiat Flutur.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb