Bogdan Ivănescu este noul preşedinte al ARBACS

F.A.
Companii #Sănătate / 23 octombrie 2013

Bogdan Ivănescu este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor Acreditate de Celule Stem (ARBACS), acesta luând locul doctorului Tudor Panu, care a condus asociaţia în perioada aprilie - septembrie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Ivănescu conduce şi compania Stem SURE, una din cele trei bănci fondatoare ARBACS.

Conducerea Asociaţiei este luată, prin rotaţie, la fiecare 6 luni, de către membrii acesteia. Mandatul doctorului Bogdan Ivanescu a început în această lună, urmând ca, din luna aprilie a anului viitor, ştafeta să fie preluată de către doctorul Dorin Pirciog, directorul general al Biogenis, potrivit comunicatului citat.

Bogdan Ivănescu a declarat: "Ca preşedinte al Asociaţiei, voi viza în continuare informarea corectă şi completă a viitorilor părinţi, prin acţiunile specifice ARBACS, în baza codului de etică pe care l-am lansat oficial în iunie, anul acesta. Totodată, îmi doresc ca ARBACS să sprijine autorităţile statului în acţiunile privind facilitarea decelării şi trierii informaţiilor pe care românii le primesc din partea băncilor de celule stem. La momentul actual, pacientul român este aglomerat, ca să nu spun intoxicat. Sunt 17 bănci de celule stem în ţara noastră - foarte multe comparativ cu numărul de bănci per capita din ţările vestice. Cred că, în maximum doi ani, piaţa se va stabiliza, iar pacienţii vor conta pe acele cateva bănci care vor fi de încredere şi care, în plus, vor furniza informaţii reale".

Membrii ARBACS sunt entităţi care acţionează în domeniul procesării şi stocării de celule stem, instituţii autorizate de către Ministerul Sănătăţii prin Agenţia Naţională de Transplant şi care respectă toate normele legale in vigoare, se arată în comunicatul citat.

ARBACS este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă şi apolitică, care a fost infiinţată anul trecut, la iniţiativa a trei companii de profil: Biogenis, Cord Blood Center Medical si Stem SURE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb