"Bramac" va începe anul acesta construirea unei fabrici de ţiglă în apropierea Capitalei

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 6 martie 2008

Producătorul de ţigle din beton Bramac are în plan pentru 2008 începerea construirii unei fabrici în apropierea Capitalei, fără a face publică valoarea investiţiei, şi mizează totodată pe afaceri în creştere cu circa 30% faţă de 2007, a declarat ieri managerul general al firmei, Mircea Dumitru, citat de NewsIn.

Bramac a înregistrat anul trecut o creştere de 29% a cifrei de afaceri până la 60,5 milioane euro (peste 18 milioane euro) şi estimează pentru anul acesta o majorare cu 20-30%, în ritmul pieţei. Totodată, potrivit managerului general al companiei, construcţia noii fabrici din zona Bucureştiului ar putea conduce la dublarea capacităţilor de producţie din Româ­nia.

"Cifra de afaceri s-a majorat în 2007 cu 29%, iar în acest an mizăm pe o creştere de 20-30%, în ritmul pieţei de învelitori. Ca investiţie, pot spune că vom demara anul acesta construcţia unei fabrici pe care sperăm să o finalizăm în 2009. Vrem ca fabrica să aibă un potenţial foarte mare cu ajutorul căruia vom putea face şi export. În prezent, nu mai facem faţă cererilor de pe piaţă, lucrând la capacitate maximă de producţie", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, managerul general al firmei, Mircea Dumitru.

Vânzările Bramac au urcat în 2007, în volum, cu 32%, în timp ce ponderea importurilor în cifra de afaceri a fost sub 10%, au mai declarat reprezentanţii companiei. În prezent, Bramac deţine o capacitate de producţie la Sibiu, care a fost construită în anul 2004 în urma unei investiţii de peste cinci milioane de euro. Bramac are ca acţionar compania Bramac Dachsysteme International din Austria, deţinută de grupurile Wienerberger şi Lafarge.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb