BRD şi Mastercard lansează un card de credit pentru plata în rate fără dobândă

G.T.
Bănci-Asigurări / 22 noiembrie 2016

BRD şi Mastercard lansează un card de credit pentru plata în rate fără dobândă

BRD - Groupe Societe Generale lansează, în parteneriat cu Mastercard, cardurile de credit Standard şi Gold care permit plata în rate fără dobândă.

Acestea marchează, totodată, lansarea globală a serviciului Mastercard - Plata în rate. Printre caracteristicile de bază ale noului card se numără:

- Planuri de până la 18 rate cu dobândă zero, care permit plata în rate online sau direct în magazin, fără a fi limitat la o anumită reţea de comercianţi parteneri. Posesorii de carduri au opţiunea de a plăti în rate pentru cumpărături efectuate atât în reţeaua de magazine partenere a BRD, cât şi a Mastercard, respectiv după efectuarea tranzacţiei, prin eşalonarea costului în funcţie de planul de rate preferat

- Opţiunea "Cash în rate", un beneficiu care oferă posibilitatea de a transfera o parte din limita de credit în orice cont curent al deţinătorului şi rambursarea acesteia în maximum 36 de rate egale, cu dobândă;

- Cumularea totală sau parţială a plăţilor efectuate pe parcursul unei luni într-un plan de rate egale de până la 36 de luni.

De asemenea, cardurile de credit BRD oferă şi un program de reduceri în peste 500 de locaţii partenere, disponibil prin platforma online Extrabeneficii.brd.ro şi reduceri la comercianţii incluşi în programul MasterCard Premium. Posesorii acestor carduri vor primi o ofertă completă de asigurări, acces în saloanele VIP ale aeroporturilor din Cluj şi Timişoara (pentru cardurile de credit Gold) şi o ofertă de refinanţare cu 36 de rate cu dobândă zero.

Consumatorii care aleg, până la finalul lunii ianuarie 2017, cardul de credit BRD beneficiază de 18 rate fără dobândă, comision de acordare zero şi comision de administrare zero în primul an.

"Am conceput un produs bancar care se poziţionează mai degrabă în zona de lifestyle decât în zona de produs de nevoi. Folosit corect, cardul de credit are menirea să completeze şi să îmbunătăţească stilul de viaţă al clienţilor noştri, facilitându-le accesul la beneficiile unice pe care produsul le oferă şi, în acelaşi timp, punându-le la dispoziţie soluţii flexibile pentru o mai bună administrare a bugetului personal, prin intermediul sistemelor de rate şi a ofertei de refinanţare", a precizat Gabriela Simion, director executiv, marketing şi managementul produselor, BRD.

Potrivit băncii, serviciul Mastercard - Plata în rate a fost conceput pentru a le oferi deţinătorilor de carduri mai multă transparenţă şi o extensie a capacităţii de cumpărare, asigurându-le, în acelaşi timp, posibilitatea unei plăţi rapide. Pe lângă România, serviciul va fi implementat în anumite pieţe europene în primul trimestru al anului viitor, urmând ca baza de acceptare să fie extinsă ulterior pe parcursul anului 2017.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb