BUCUREŞTI: 13 participanţi la protestul anti-restricţii au fost amendaţi

A.P.
Miscellanea / 11 octombrie 2020

13 participanţi la protestul anti-restricţii au fost amendaţi

Treisprezece persoane care au participat sâmbătă la protestul din Piaţa Universităţii din Bucureşti au fost amendate, potrivit unui comunicat transmis de jandarmerie, scrie Digi24.

Potrivit sursei citate, continuă verificările pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile actelor normative şi aplicarea măsurilor legale.

Peste 200 de persoane au protestat sâmbătă în Piaţa Universităţii faţă de restricţiile impuse de autorităţi. Fără măşti, fără distanţare fizică şi încălcând regula adunărilor publice în condiţiile stării de alertă, manifestanţii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi, denunţând în special purtarea măştii.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. acum nu mai este dictatura?

    1. Dictatura este când pedepsele se aplica când și cum vor autoritatile/dictatorii. Când se aplica legea, pe care protestatarii o cunosc dar nu o respecta, nu e dictatura. Eu respect legea, vreau sa circul cu mașina prin Piața Universității și vreau să-mi fie respectat dreptul la sănătate. Punct.

      astea sint legi specifice dictaturii , care te impiedica sa protestezi . inchide-te in casa daca esti prost , sa te respecte ma-ta si cu tat-tu ! punct .

      Sa inteleg ca protestele din 2016 inclusiv 10 aug au fost legale,a putut lumea sa circule cu masina sau aveau dezlegare de la stapanire

      În România prostii protestează pt orice. Du-te în America, unde e democrație! Protestează și vezi ce bătaie mănânci, nu iei doar amenda. Dacă ești asa deștept, protestează în piață împotriva dictaturii din România și poate vei fi și tu un Petre Roman. Dacă nu știi sa faci diferența între democrație și dictatura, tu ești un prost, dar nu pt ca asa te-a făcut mă-ta, ci pt ca ai cap doar sa nu-ți ploua în gat!

      Atunci de ce trimitem jandarmii in judecata pt. 10 aug doar aplicau legea,iar prost gramada esti tu ca deja esti in dictatura,atata timp cat se fura voturi cu sacul pt.cine trebuie iar justitia nu ia nici o masura suntem mai rau ca in Corea de nord si mai criticam pe Lukasenco

      i-ai raspuns tu in locul meu idiotului , eu am renuntat , ca nu e bine sa te pui cu prostu' . habar n-are ca dupa botnita vine lantu ' iar dupa lant , cusca , si la urma , glontu'.

      Traiasca marele conducator

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb