BUCUREŞTI ŞI PLOIEŞTI: Gral Medical a investit 1,5 milioane euro în două clinici

Valentin Busuioc
Companii #Sănătate / 25 martie 2015

Reţeaua medicală privată Gral Medical continuă proiectele de investiţii iniţiate în ultimii ani şi a înfiinţat, la începutul lui 2015, două clinici de mari dimensiuni în Capitală şi Ploieşti, după o investiţie de peste 1,5 milioane euro, ajungând, astfel, la 14 laboratoare, 11 clinici şi un spital privat (OncoFort), potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Cele două clinici fac parte dintr-un buget de investiţii multianual de 5,5 milioane euro.

Robert Chiţan, directorul de promovare-dezvoltare al Gral Medical, a declarat: "Vom continua dezvoltarea companiei, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, iar până la finele anului 2015 ne dorim deschiderea a încă două centre în oraşe cu o populaţie de peste 300.000 de locuitori. Suntem în faza de analiză a oportunităţilor şi de stabilire a obiectivelor strategice pentru fiecare regiune".

Prima clinică inaugurată se află într-o centrală din Bucureşti iar cabinetele ei medicale acoperă specialităţile: alergologie, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicină de familie, urologie şi ginecologie.

A doua clinică, situată în centrul Ploieştilor, se întinde pe 1800 de metri pătraţi, are în componenţă peste 30 de cabinete medicale unde lucrează mai mult de 150 de medici, are o secţie de imagistică medicală (RMN, CT, Rx) şi rezerve special amenajate pentru spitalizarea de zi. Clinica MC Gral Ploieşti a avut, în prima lună de la inaugurare, peste 4500 de pacienţi au trecut pragul clinicii.

Unitatea oferă şi servicii medicale complementare: îngrijiri la domiciliu, fişă port armă, fişă permis auto, siguranţa circulaţiei, cursuri de prim ajutor şi medicina muncii.

Anul trecut, grupul Gral Medical a înregistrat venituri de 101,247 milioane lei (22,9 milioane euro), în avans cu 23% faţă de 2013. Cele mai importante creşteri au fost înregistrate de Spitalul OncoFort (35%), Centrul de Radiologie Gral din Capitală (30%) şi centrele din provincie (aproape 41%).

Gral Medical şi-a propus să finalizeze extinderea capacităţii spitalului OncoFort, prin dublarea numărului de paturi de la 60 la 120, o investiţie ce va depăşi 3 milioane euro în echipamente şi aparatură medicală.

Cele mai importante două firme ale grupului Gral Medical sunt Gral Medical şi Medical Center Gral, unde activează peste 24 de clinici şi laboratoare, iar echipa medicală depăşeşte, în prezent, 1.200 de persoane.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb