Bugetul "Cerbului de Aur" se ridică în acest an la 1 milion de euro

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 8 iulie 2004

Ţara noastră va avea şase concurenţi

România va avea la ediţia din acest an a Festivalului Cerbul de Aur şase concurenţi, a declarat ieri Irina Radu, directorul acestui festival, citată de Rompres. Decizia a fost luată ca urmare a unor discuţii în care membri ai juriului de specialitate de la preselecţia din 3 iulie au fost nemulţumiţi pentru faptul că unii artişti, deşi apreciaţi cu punctaj mare, nu au fost selectaţi. Alături de Răzvan Crivaci, Cristian Florin Nistor şi formaţia Slang vor cînta la "Cerb", în concurs, Mihai Andrei Moş, "Mandinga" şi "Spin". Ediţia 2004 a Cerbului de Aur are un buget de un milion de euro.

În Piaţa Sfatului din Braşov - locul desfăşurării festivalului -, vor concura 21 de interpreţi şi trupe din 17 ţări şi şase din România. Recitalurile Cerbului de Aur vor fi susţinute de Pink (22 iulie, ziua deschiderii festivalului), Nino D'Angelo (23 iulie) şi Ronan Keating (24 iulie, gala festivalului). În acest an, recitaluri româneşti nu vor fi susţinute. În seara galei, însă, cînd va fi desemnat cîştigătorul trofeului, vor avea loc şi trei microrecitaluri cu Aura Urziceanu şi cu doi invitaţi din străinătate - cîştigătorii Trofeului Cerbul de Aur din 1992 şi 1994. Pe25 iulie va avea loc spectacolul folcloric prezentat de Iuliana Tudor. Barul Hotelului ARO va găzdui şi de data aceasta "Nopţi albe lîngă Biserica Neagră", aici urmînd să cînte mai mulţi artişti români.

Juriul de specialitate al Festivalului Cerbul de Aur este format din Marie Laure Brilett, director CFI pentru Europa Centrală şi de Est, Thomas Heandstrom, director EMI pentru Europa de Est, Joroen Depraetere, director de evenimente speciale la EBU, producătorul Eurovision pentru copii, Nino Figueira, şef de delegaţie Eurovision, David Junk, director Universal Music pentru Rusia şi Europa de Est, precum şi doi reprezentanţi din România - Aura Urziceanu şi Monica Anghel (cîştigătoare ale Trofeului Cerbul de Aur).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb