CA: Aplicaţiile de tip PPM aduc 500% ROI

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 februarie 2009

CA, reprezentat în România de SolvIT Networks, a sponsorizat un White Paper prin care renumita companie de reserch IDC, anunţă că organizaţii de succes din întreaga lume utilizează software-ul de management al proiectului şi profitului (PPM) cu o eficienţă crescută semnificativ, costuri scăzute şi orientată către creşterea veniturilor.

Companiile monitorizate au realizat o rentabilitate a capitalurilor investite (ROI) uimitoare, în procent de 557%, bazat pe o analiză de 3 ani a ROI-ului. Soluţiile PPM arată o rentabilitate de 5.57$ în urma fiecărui dolar investit şi un retur al investiţiei în doar 7.4 luni după terminarea implementării. Respondenţii au declarat următoarele modificări în afacerea lor:

Numărul proiectelor inutile a scăzut cu 78%

Rata de proiecte nereuşite a scăzut cu 59%

Costul per proiect s-a micşorat cu 37%

Timpul de lansare a iniţiativelor generatoare de venit s-a redus cu 33%

"Fie ca se confruntă cu dificultăţile economice sau se bucură de perioade prospere, organizaţiile continuţ sţ aibţ beneficii considerabile din managementul proiectului şi al portofoliului.", a spus Randy Perry, vicepreşedintele Business Value Consulting, IDC. "De la reducerea proiectelor IT nereuşite până la menţinerea programelor în limita bugetului, software-ul PPM joacă un rol important pentru managementul IT al organizaţiei şi strategiile de administraţie."

Cercetarea vastă realizată de IDC asupra sistemelor PPM a fost validată de interviuri amănunţite cu 13 companii care au folosit PPM cel puţin şase luni. Pe lângă colectarea de informaţii calitative, IDC a urmărit să prezinte respondenţilor o serie de scenarii pentru a cuantifica modificările organizaţiei IT de la implementarea PPM. Pentru a aduna informaţii cantitative, IDC s-a axat pe experienţa fiecărui client privitoare la beneficiile PPM. Toate companiile monitorizate folosesc soluţii PPM de la furnizori de top, fac parte din principalele pieţe geografice şi sunt reprezentative pentru o varietate de industrii, nivele de maturitate şi mărimi.

"Pentru clienţii noştri, folosirea IT-ului ca suport pentru obiectivele afacerii este mai important ca niciodată", a spus Helge Scheil, vicepreşedinte senior al corporaţiei şi manager general, CA Clarity PPM Business Unit, CA. "Organizaţiile care nu folosesc încă PPM au nevoie de un ROI solid pentru a-şi justifica achiziţia. Acest raport le uşurează munca pentru construirea unui caz de susţinere a achiziţiei unei soluţii PPM, aşa cum este CA Clarity PPM."

În doar cinci minute, calculatorul oferă o evaluare personalizată a maturităţii PPM şi a beneficiilor. După utilizarea calculatorului PPM, se poate solicita primirea unui plan de acţiune detaliat pe email. Evaluarea customizata de 40 de pagini, detaliază beneficiile şi paşii următori ce trebuie urmaţi pentru a construi un caz de afaceri PPM.

CA Clarity PPM, soluţia leader în cadrul industriei în ceea ce priveşte managementul proiectului şi al portofoliului, ajută organizaţiile IT din sectorul public şi cel privat să înregistreze performanţe înalte prin îmbunătăţirea calităţii legăturii cu partenerii şi creşterea abilităţii de a opera la eficienţă maximă. Sistemul CA Clarity PPM pune accent pe plănuirea portofoliului IT integrat, managementul cererii, managementul proiectului, plănuirea resurselor şi managementul timpului, costului şi valorii câştigate. Mai mult de 800,000 de utilizatori din peste 900 de companii depind de CA Clarity PPM pentru administrarea IT-ul şi dezvoltarea de noi produse (NPD).

CA, reprezentată în România de SolvIT Networks, este leaderul mondial al companiilor independente de software de management IT. Cu viziunea şi expertiza Enterprise IT Management (EITM) de la CA, companiile pot să administreze şi să securizeze într-un mod mai eficient IT-ul pentru a optimiza performanţele afacerii şi a susţine avantajul competitiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb