CAF va livra înainte de termen primul tren din seria de opt noi metrouri pentru Bucureşti

Adina Lateş
Companii / 27 octombrie 2015

CAF va livra înainte de termen primul tren din seria de opt noi metrouri pentru Bucureşti

Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) anunţă că primul vehicul din seria de opt trenuri suplimentare, comandate de Metrorex, va fi livrat la jumătatea lunii noiembrie a.c., cu o lună şi jumătate înainte de termenul stabilit în contract, informează un comunicat al CAF.

Conform sursei citate, primul vehicul va ajunge la Bucureşti la mai puţin de un an de la semnarea contractului cu Metrorex, care stipulează un termen de 15 luni pentru procesul de proiectare, producţie, verificare şi recepţie finală ale primului tren. CAF va continua ritmul accelerat de producţie, astfel încât, până la sfârşitul anului, încă două noi trenuri să fie livrate către Metrorex.

"Mă bucur să anunţ că, în urma eforturilor derulate de CAF pentru a accelera calendarul de livrare către Metrorex, primul tren din seria de 8 noi garnituri pentru Bucureşti este pregătit de livrare. Un al doilea vehicul a fost de asemenea testat sub supravegherea oficialilor Metrorex la unitatea CAF din Spania, trecând cu succes toate probele din fabrică şi primind certificatul provizoriu de recepţie.Urmează ca, în cel mai scurt timp, să asigurăm transportul primului tren către România, astfel încât el să ajungă în depoul Metrorex în prima jumătate a lunii noiembrie," a declarat Antonio Campos, CAF Area Director International Business Department.

Noile trenuri produse de CAF pentru Bucureşti au fost achiziţionate în baza unui contract semnat cu Metrorex în noiembrie 2014. Introducerea în circulaţie a noilor garnituri, proiectate şi fabricate de CAF special pentru Bucureşti, va spori confortul şi siguranţa călătorilor, ducând la scăderea consumului de energie electrică şi la reducerea costurilor cu mentenanţa. Trenurile sunt dotate cu sisteme automate de protecţie şi operare de ultimă generaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb