CAMERA DEPUTAŢILOR A RESPINS MOŢIUNEA ÎMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER: Iordache - "Nu mi-a trecut nemulţumirea faţă de activitatea ministrului Justiţiei"

M.I.
Politică / 20 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, astăzi, moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi "pentru", 148 de voturi "împotrivă" şi două abţineri. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că nu i-a trecut nemulţumirea faţă de activitatea ministrului Justiţiei, dar nu era de acord cu criticile din moţiune, scrie News.ro.

"Eu am spus şi la grup, am spus şi în plen nemulţumirea pe care o am eu şi probabil o au şi colegii mei este vizavi de activitatea ministrului Tudorel Toader. Nemulţumirea nu mi-a trecut. Asta nu înseamnă că am putut vota o moţiune iniţiată de colegii din PNL sau USR, pentru că erau foarte multe critici cu care nu eram de acord, de la legile justiţiei, coduri, secţia specializată. Ceea ce am cerut eu în plen la acel moment şi cer în continuare este ca dl ministru în perioada următoare să vină cu nişte propuneri legislative normale, potrivit programului de guvernare", a declarat Iordache după respingerea moţiunii, conform News.ro.

Întrebat ce va face PSD după ce expiră termenul pe care i l-a dat lui Toader pentru adoptarea unor ordonanţe de urgenţă pe justiţie, Florin iordache a replicat: "Aşteptăm să expire termenul şi poate dl ministru, cu acele ordonanţe pe care le are pregătite, va ieşi în şedinţa de Guvern".

Moţiunea a fost dezbătută pe 5 martie, în aceeaşi zi în care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justiţiei. Moţiunea trebuia să fie votată de către deputaţii pe 7 martie, însă PSD nu a asigurat cvorum, iar plenul a fost suspendat.

La dezbaterea moţiunii, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justiţiei, cerându-i să spună când dă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi pentru revizuirea sentinţelor date de completurile de 5 judecători şi a precizat că, în PSD, atunci când ai greşit demisionezi sau eşti remaniat, mai informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. gunoi despre gunoi

    sunt ceva de toata groaza lumii civilizate. Hunii au fost mici copii pe linga ei.

    Ce ordonante de urgenta pe justitie mai asteapta de la amaritul asta de ministru al Justitiei? 

    Nu i-a fost de ajuns trogloditului Iordache ordonanta pe care el insusi a dat-o? Nu s-a invatat minte? Mai vrea una? 

    Infractorii asteapat o ordonanta de urgenta prin care legile penale sunt desfiintate si toti infractorii sunt declarati oameni cinstiti, numai buni de a fi numiti sau alesi sa conduca tara, sa conduca UE. Asta este maretul lor vis, pentru care sacrifica tot, un popor, o tara, o civilizatie. Toate numai ca infractorul Dragnea, acest gainar, sa scape.

    Inexplicabil este cum de infractorii astia sunt tolerati la conducerea tarii! Ce poate astepta tara de la acesti infractori? Guvernarea lor a fost si este un talmes-balmes de minciuni si de povesti neverosimile. Pe linga guvernarea asta, guvernarea lui Ciolos a fost una constructiva. 

    DISPERATE, JALNICE, ÎNFOMETATE, SLUGI, de la nr. 1,2 și altele ca voi nu mai lătrati precum câini la luna pupincuriști lor de ce nu scoateți un cuvânt despre cele 17 DOSARE PENALE ALE POPONAR ULUI. De ce nu vorbiți de MASACRU COMANDAT DE LA COLECTIV unde pana acum nu sunt vinovați, pentru procurorul care a instrumentat cazul aputut semna sa plece la pensie liniștit cu pensie mare iar pentru COPII NOȘTRI ȘI PENSIONARI NOȘTRI care au muncit toată viata nu a vrut sa semneze pana nu ia dat C. C. R. cu bugetul încap. Dacă iubiți aceasta CLICA MAFIOTA NAZISTA HITLERISTA luați la voi acasă și vreți sa acoperiți durerea de la COLECTIV sa aveți soarta acelor nevinovați. E bine sa fii președinte sa te simți confortabil pe scaunul umplut cu singe pentru guvernul meu și sa nu faci nimic pentru tara 5 ani și sa o blochezi precum pârtia de schi de la PĂLTINIȘ.

    1. trollule , mai lucreazs la stil, continut si cantitatea mesajelor. altfel nu e rau :). keep posting

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb