Canon a lansat primul calculator din plastic reciclat

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 iunie 2009

Canon a adus pe piaţă, începând de vineri, calculatorul "X Mark 1", model realizat din plasticul provenit prin reciclarea lentilelor Canon Prism, şi alimentat integral de energia solară, anunţă producătorul nipon.

Generaţia de calculatoare business cu display aduc în prim plan noua modă şi noul concept prin oferirea unui design cu suprafeţe lucioase atât pe corpul aparatului, cât şi pe suprafaţa tastelor. "X Mark 1" este disponibil în două culori, negru şi alb lucios, nu utilizează pentru alimentare clasicele baterii, şi a primit certificarea Blue Angel pentru produse ecologice. Certificarea Blue Angel a fost prima şi cea mai cunoscută distincţie din lume, încă din anul 1978 stabilindu-se standardul pentru produsele şi serviciile ecologice selectate de către un juriu independent, în conformitate cu criteriile definite.

"X Mark 1" deţine funcţii, precum Cost, Sell şi Margin, ce permit utilizatorilor să rezolve rapid calcule de business fără a apela la foi de calcul sau formule complexe.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc. Japonia, unul dintre liderii în inovaţii, la nivel mondial, şi un producător de soluţii de imagine pentru persoane şi medii business. Compania, pentru care lucrează 11.000 de angajaţi, îşi concentrează activităţile de business în două pieţe bine definite: soluţii de business (dezvoltarea de produse IT, soluţii şi servicii pentru medii office şi de printare profesională) şi soluţii de imagine pentru consumatori (produse foto, video, imprimante, scanere, maşini de fax şi echipamente multifuncţionale). Canon Europe mai produce echipamente medicale, semiconductori şi lentile.

Gigantul Canon Inc. realizează vânzări anuale nete de 3,467 de miliarde de yeni şi deţine un efectiv de aproximativ 118.000 de angajaţi în aproape 200 de companii, la nivel global. Concernul japonez este cotat la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo şi New York. Prin intermediul vânzărilor realizate în peste 100 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, ramura Canon Europe aduce aproximativ o treime dintre veniturile din vânzări Canon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb