Canon incorporeaza inregistrarea Dual Flash Memory pe camere video cu suport SD

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 aprilie 2008

Canon revitalizează piaţa Standard Definition (SD) cu o gamă de camere video splendide, ce înregistrează direct pe memorie flash. Camerele Canon Digital Video FS11, FS10 si FS100 nu sunt doar compacte şi eficiente din punct de vedere al consumului de putere - beneficiază şi de un design deosebit. Defapt, aceste camere video reprezintă soluţia ideală pentru toate genurile de cameramani: de la adolescenţii din parc, până la persoanele birocrate aflate într-un club sau bunicii aflaţi în vacanţă. Multumită memoriilor de tip solid, modele prezentate oferă o nouă abordare în ceea ce priveşte capacitatea de stocare, specificaţii întâlnite anterior doar la modelele cu hard disk.

Pentru un confort cât mai ridicat, Dual Flash Memory FS11 şi FS10 oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra pe carduri de memorie standard SD/SDHC sau pe memoria internă - 16GB (FS11), respectiv 8GB (FS10), asigurând un timp de înregistrare de până la 10 ore pentru modelul FS11, respectiv 5 ore pentru FS10. Cu o disponibilitate mult mai mare pe piaţă în ce priveşte cardurile SDHC de mare capacitate, utilizatorii pot mări considerabil durata de înregistrare. Modelul FS100 înregistrează doar pe carduri de memorie de tip SD/SDHC - compacte şi uşor de schimbat, acestea sunt ideale pentru a partaja înregistrările cu familia şi prietenii. Specific întregii game de camere video Canon, toate modelele beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie, inclusiv noul sistem de zoom avansat 45x.

"Seria FS reprezintă o valoare adaugată gamei de dispozitive digitale de imagine, oferind împătimiţilor cele mai bune funcţionalităţi împreună cu un design deosebit, compact," a declarat Nicu Stăncescu, Business Unit Manager, Canon România. "Stilul şi design-ul fiecărui model reprezintă valori ale gamei de camere foto compacte Canon - introducerea înregistrării directe pe carduri de memorie flash demonstrează încă odată faptul că pentru Canon, îmbunătăţirea şi rafinarea gamei de camere video sunt priorităţi, fiecare utilizator putând beneficia de ultimele tehnologii în domeniu."

Noua serie FS:

Înregistrare Dual Flash Memory pe carduri SD/SDHC şi memorie interna (FS11 si FS10) - pentru o capacitate de stocare îmbunătăţită

Înregistrare directă pe carduri de memorie SD/SDHC (FS100) - perfect pentru a partaja fişiere

Stilate, design ce urmăreşte diminuarea greutăţii, toate acestea încorporează un CCD de înaltă rezoluţie cu înregistrare True Wide High Resolution 16:9

45x Advanced Zoom prin intermediul lentilelor Canon şi cu ajutorul procesorului de imagine DIGIC DV II

Compatibile cu inscriptorul DVD Canon DVD Burner DW-100

Noul sistem inteligent de monitorizare a bateriei afisează timpul rămas până la epuizare (cu o acurateţe la minut)

Posibilitatea de fotografiere pe memoria internă (FS11 şi FS10) sau pe card de memorie SD

Conector intrare microfon - pentru o mai bună calitate audio

Software Solution Disk şi Application Disk incluse în pachet

Înregistrare Dual Flash Memory

Sistemul Canon Dual Flash Memory este disponibil pentru modelele FS11 şi FS10. Combinând avantajele oferite de tehnologie - memorie interna şi înregistrarea directă pe carduri de memorie SD/SDHC - ambele modele oferă capabilităţi extinse de stocare, până acum disponibile doar pentru modelele cu hard disc.

Printre avantajele oferite de memoria internă se numără: inexistenţa costurilor ascunse, nu mai purtaţi grija discurilor blank - nu mai menţionăm faptul că utilizatorii pot înregistra în absolut orice moment îşi doresc. Oferind posibilitatea de a filma oricînd, FS11 si FS10 sunt echipate pentru situaţii în care capacitatea de stocare reprezintă o necesitate - în acest caz, un card de memorie poate fi folosit pentru a mări capacitatea internă. Fişierele video pot fi copiate de pe memoria internă direct pe carduri de memorie SD/SDHC, pentru a putea fi partajate cu familia şi prietenii.

Ideale pentru o filmare spontană, FS100 înregistrează şi fotografiază pe carduri de memorie SD si SDHC. Cardurile de memorie reprezintă cea mai bună soluţie pentru a partaja, atât timp cât acestea pot fi uşor scoase din slotul camerei şi înmânate prietenilor şi colegilor. Filmele pot fi uşor descarcate în computer prin intermediul unui cititor de carduri sau cu ajutorul unei conexiuni USB.

Stilate, design deosebit

Camerele video cu înregistrare pe memorii flare ofera o serie de avantaje cheie. Împreună cu un consum redus de energie şi timp redus de pornire, memoriile flash sunt mai mici ca dimensiuni decât casetele DV, discurile DVD şi hard discurile. Aceste argumente permit camerelor video cu înregistrare pe memorie flash să beneficieze de greutate scazută şi de un design compact - seria FS este mult mai ergonomică şi rafinată. Atât timp cât memoriile flash nu implică nici un mecanism cu parţi în mişcare, camerele video pot suporta stocuri mici fără a deteriora înregistrările efectuate.

Seria FS stabileste noi standarde in privinta performantelor şi calităţii imaginilor într-un design compact şi ergonomic. Senzorul Megapixel CCD asigură o calitate ridicată a imaginilor şi înregistrare True Wide High Resolution 16:9. După filmare, ecranul LCD 16:9 de 2,7" permite vizualizarea scenelor la rezolutie corecta.

Advanced Zoom

Cu un zoom avansat 45x, seria FS stabileste un nou standard in piata. Sistemul Advanced Zoom reprezinta o inovatie ce permite utilizatorilor capturarea de imagini clare chiar si atunci cand subiectul este pozitionat la distanta - de exemplu un meci de fotbal. Combinand calitatea zoom-ului optic Canon si puterea de procesare a procesorului de imagine DIGIC DV II, utilizatorii pot ajunge mai aproape de scene.

Inscriptionare pe DVD

Pentru a putea partaja cat mai usor inregistrarile, FS11, FS10 si FS100 sunt compatibile cu unitatea externa de inscriptionare Canon DVD Burner DW-100. DVD-Writerul se conecteaza direct la camera video, permitand copierea inregistrarilor pe DVD, fara a mai fi necesara conectarea la un PC - accesoriul perfect pentru oricine doreste sa trimita filme prietenilor sau rudelor.

Baterie inteligenta

Un nou sistem inteligent de stocare a energiei - litiu-ion, afiseaza cu exactitate timpul ramas pentru inregistrare. Cu acuratete la minut, sistemul ofera posibilitatea de a monitoriza energia ramasa in baterii, eliminand posibilitatea de a ramane fara baterie intr-un moment crucial. Inregistrarea pe memorii flash ofera un consum redus de energie comparativ cu celelalte metode de filmare - cu setul de baterii din dotare utilizatorul poate inregistra pana la trei ore.

Functii de fotografiere

Combinand inregistrarea video cu cele mai avansate functionalitati de fotografiere, modelele FS11, FS10 si FS100 realizeaza poze la o calitate deosebita. Fotografiile pot fi transferate extrem de usor intr-un computer prin intermediul portului USB. Software-ul Canon Solution Disk, oferit in pachet, ajuta utilizatorii in creearea si stocarea de albume foto.

Calitate audio

Fiecare model din seria FS beneficiaza de un conector pentru microfon, permitand astfel capturarea sunetelor la o calitate ridicata. Prin atasarea unui microfon extern, utilizatorii pot inregistra o coloana sonora - la un concert in cadrul scolii, sau orice alta situatie in care zgomotul ambiental este dificil de eliminat.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb