Cardul Visa Gold, si mai atractiv

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 21 decembrie 2007

- Fara comision de emitere si venit minim eligibil mai mic -

VISA GOLD devine tot mai accesibil pentru cei care solicita, din decembrie 2007 si pâna în 31 martie 2008, un astfel de card de la Banca Transilvania. Cei interesati trebuie sa aiba un venit lunar eligibil de minim 1.000 EUR, cu 500 EUR mai putin decât pâna acum. In plus, pâna la data amintita, Banca Transilvania® nu percepe niciun comision de emitere a acestui card.

VISA GOLD este dedicat persoanelor cu venituri relativ ridicate, carora li se ofera, prin utilizarea cardului, "beneficii de aur" si posibilitatea utilizarii lui în întreaga lume. Principalele avantaje ale cardului sunt: servicii gratuite de asigurare pe timpul calatoriilor în strainatate; posibilitatea obtinerii cardului în regim de urgenta; acces gratuit al posesorului de card si al înca unei persoane la Salonul Business Class din Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti; discout-uri la comercianti; serviciu de customer care dedicat; comision 0 la cumparaturi facute în tara si în strainatate, precum si o perioada de gratie de pâna la 55 de zile.

"Toate aceste avantaje sunt mult mai aproape de clientii nostri. Cardul Visa Gold a devenit mult mai accesibil deoarece dorim ca un numar cât mai mare de persoane sa se bucure de siguranta, confort si prestigiu" declara Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania.

Oferta Bancii Transilvania cuprinde 12 tipuri de carduri, dedicate unor segmente disctincte de clienti. Banca a emis pâna acum peste 1.200.0000 de carduri si are 10% din aceasta piata.

DIRECTIA MARKETING

Banca Transilvania, în cei aproape 14 ani de activitate, a devenit o institutie financiara cu reprezentare nationala, având în prezent 431 de unitati si peste 5.600 de angajati. Banca Transilvania se afla în topul primelor 5 banci din România, în functie de active. Este prima institutie bancara din România cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), în anul 1997. Activitatea Bancii Transilvania este organizata pe trei linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM si companii mari - pentru care banca are produse si servicii specifice, precum si un personal dedicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb