CCR: Protocoalele SRI-Parchet, neconstituţionale

E.M.
Politică / 16 ianuarie 2019

CCR: Protocoalele SRI-Parchet, neconstituţionale

Curtea Constituţională a admis astăzi existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Parchetul ICCJ în legătură cu protocoalele cu SRI, informează News.ro.

Decizia a fost amânată de mai multe ori până acum.

La şedinţa din 28 noiembrie Curtea Constituţională a dezbătiut cererea de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe de-o parte, şi Parlamentul României, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi celelalte instanţe judecătoreşti, pe de altă parte, declanşat de semnarea a două protocoale între Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Serviciul Român de Informaţii, cerere formulată de preşedintele Camerei Deputaţilor. După audierea părţilor, judecătorii constituţionali au decis amânarea pronunţării având nevoie de timp pentru a delibera.

Sesizarea a fost depusă la Curtea Constituţională în 8 octombrie, fiind semnată de către vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, căruia preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, i-a delegat atribuţiile în aceeaşi zi.

În 24 august, Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a publicat, pe pagina sa de Facebook un protocol încheiat între Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) şi Serviciul Român de Informaţii (SRI) în 7 decembrie 2016.

A doua zi, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general Augustin Lazăr. În replică, procurorul general afirma că tema protocoalelor "este falsă" şi că toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunoştinţa Consiliului Superior al Magistraturii şi Ministerului de Justiţie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. CCR este un grup infractional organizat care a pus tara noastra mindra la picioarele infractorilor spre a fi jefuita si violata de fiecare dupa cum i se scoala. CCR are o componenta ilegala, de unde rezulta ca toate deciziile sale sunt ilegale. Membri CCR, niste infractori infecti, trebuie bagati direct la balamuc.

    Fac, chiar acum, un ccr cu o alta componenta, care va delibera si va decide ca protocoalele sunt legale. Ca sa vezi ce inseamna ccr. 

    Protocoalele n-au cum sa fie ilegale, odata ce nu rusii, nu ungurii, nu... Gheorghe Dracu sunt principala amenintare la adresa scumpei tari, ci coruptia, reprezentata la nivelul cel mai inalt de ..., Tariceanu, Dragnea, Vilcov...

    Avem o problema, mare! :)) 

    1. Correct. Acestea protocoale semnate exact de infractorii care acum le contesta, sunt cat se poate de normale, ofera un set de proceduri de colaborare intre diverse institutii. Dar de cand justitia a inceput sa functioneze, protocoale nu sunt bune, iar aceasta CCR care e in stare sa hotarasca inversarea zilei cu noapte daca asta foloseste psd/pcr, a fost chemat de infractori sa falsifice realitatea.

      Oferă unei democrații valențe de bolșevism de Botswana.

      SRI s-a descurcat bine, a făcut din România o republică sovietică sub ocupație americană. :))))))) 

      Ia spune, Pribeagule, dacă SRI controlează justiția, cine se atinge de mafia controlată de SRI.

      Ai cuvântul, spune tot ce-ți trece prin cap. :)))) 

    CCR,PICCJ,SRI,MJ, ...= STAT; se desincronizează - VĂDIT- să scape HOŢII ..

    1. Securitatea avea sistemul de justiție în subordine, ca acum. :))))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb