CE a plasat Amadeus pe primul loc în privinţa investiţiilor în cercetare şi dezvoltare

Ioana Dogaru
Companii / 9 decembrie 2015

Compania Amadeus, care a fost clasată pe primul loc la categoria Turism & Călătorii la nivel european, a investit 568.4 milioane Euro în cercetare şi dezvoltare în anul 2014, ajungând astfel la un total de peste 3.5 miliarde Euro investite, între 2004 şi 2014, potrivit unui comunicat de presă.

Amadeus modelează viitorul industriei de turism şi călătorii prin angajamentul său pentru inovaţie, prin livrarea unor soluţii de procesare a tranzacţiilor de înaltă performanţă şi prin pionieratul în producţia şi dezvoltarea de tehnologii avansate.

Comisia Europeană a recunoscut Amadeus ca fiind principalul investitor european în cercetare şi dezvoltare în domeniul turismului şi călătoriilor. Studiul întocmit de C.E., care examinează investiţiile în cercetare şi dezvoltare efectuate atât de către companiile europene cât şi din întreaga lume, clasează companiile pe baza sumelor totale investite în cercetare şi dezvoltare.

Herve Couturier, Executive Vice President of Research & Development, Amadeus, a declarat: "Este un privilegiu pentru noi să primim această recunoaştere din partea Comisiei Europene. Echipa de cercetare-dezvoltare a Amadeus include 5.000 de cercetători, iar între 2004 şi sfârşitul anului 2014 am investit peste 3.5 miliarde Euro în activitatea de cercetare-dezvoltare, în Amadeus. Cu toate acestea, mai important este faptul că, datorită acestor investiţii, noi putem îmbunătăţi experienţele de călătorie - de la gestionarea întreruperilor de zbor la simplificarea procesului de rezervare de bilete online pentru un pasager. Iar faptul că putem face această diferenţă este ceea ce conduce pasiunea noastră de a construi viitorul industriei de călătorii."

Herve Couturier a adăugat:"Ne dorim să fim recunoscuţi drept cea mai bună echipa de cercetare şi dezvoltare din industria de turism, pentru a susţine creşterea continuă a companiei. În acelaşi timp, avem ambiţia de a fi cei mai buni în materie de inovaţie şi calitate. Suntem o echipă globală de oameni foarte talentaţi, care lucrează împreună pentru a crea soluţiile pe care le cer industria şi clienţii noştri.".

În anul 2014, Amadeus a investit 568.4 milioane Euro în cercetare şi dezvoltare, în total investind în cercetare şi dezvoltare peste 3.5 miliarde Euro, între 2004 şi sfârşitul anului 2014. În plus, Amadeus este singura companie din domeniul său, IT pentru industria de turism.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb