CEC Bank lansează carduri Visa contactless

A.C.
Bănci-Asigurări / 26 septembrie 2017

CEC Bank lansează carduri Visa contactless

CEC Bank a anunţat lansarea produselor card contactless: Cardul de debit Visa Classic, Cardul de debit Visa Classic pentru adolescenţi, Cardul de credit Visa Platinum, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Totodată, banca anunţă migrarea portofoliului de carduri Visa Business la tehnologia contactless, se informează în comunicat.

Conform sursei, cardul de debit Visa Classic pentru adolescenţi este destinat persoanelor fizice minore (14-18 ani) şi beneficiază de costuri reduse cu 25% faţă de cele standard practicate de bancă. Prin Cardul de credit Visa Platinum se poate accesa o limită maximă de credit de 100.000 lei. Printre beneficiile asociate acestui card se numără: pachetul complet de asigurări de călătorie în străinătate, asistenţă de urgenţă în străinătate, acces în saloanele Business Class din Aeroportul Internaţional Henri Coandă, acces în peste 800 de saloane Business din aeroporturi internaţionale.

Radu Graţian Gheţea, preşedinte -director general CEC Bank a menţionat: "Prin lansarea cardurilor contactless sub sigla Visa, CEC Bank continuă încurajarea noilor tehnologii şi susţine astfel dezvoltarea tranzacţiilor de plata electronice, oferind noi soluţii de plata adresate unor segmente diferite de clienţi".

Andrei Liviu Stamatian, prim-vicepreşedinte CEC Bank a transmis: "Prin cardul de credit Visa Platinum, clienţii CEC Bank pot accesa atât o limita de credit generoasă, cât şi o serie de beneficii ataşate cardului, servicii utile, dar şi exclusiviste, în ţară şi străinătate, precum accesul la diverse servicii de Concierge - rezervări de bilete la evenimente, rezervări la restaurante, servicii de mutare şi relocare inclusiv servicii de întreţinere, reparaţii şi securitate a casei".

Cătălin Creţu, director general România, Croaţia, Malta şi Slovenia în cadrul Visa a declarat: "Parteneriatul cu CEC Bank reprezintă un pas firesc în direcţia dezvoltării plăţilor electronice în România, în condiţiile în care în ultimii ani s-au conturat două tendinţe clare: preferinţă consumatorilor pentru plăţile rapide şi sigure oferite de tehnologia contactless, precum şi apetitul în creştere pentru cardurile premium. Plăţile contactless cu carduri Visa au crescut de cinci ori în primul trimestru din acest an, fiind principalul motor al dezvoltării plăţilor electronice, aceste tranzacţii fiind deja posibile la peste două treimi din terminalele POS instalate la comercianţii din România. În acelaşi timp, suma medie cheltuită pe carduri Visa premium este de opt ori mai mare comparativ cu suma medie cheltuită pe alte tipuri de carduri, iar patru din cinci tranzacţii cu astfel de carduri sunt plăti la comercianţi, un comportament pe care îl încurajăm şi îl răsplătim. Tocmai de aceea Visa a extins constant ofertele şi facilităţile pe segmentul cardurilor premium, care se adresează clienţilor cu venituri ridicate şi aşteptări pe măsură".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb