Cele mai influente 50 de personalităţi din istoria TVR

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 30 martie 2006

Pe site-ul www.tvr50.ro, lansat, ieri, de postul naţional, publicul poate să alcătuiască un top al oamenilor care au făcut istorie în Televiziunea Română. Evenimentul face parte din proiectele destinate marcării a cinci decenii de existenţă a TVR.

Vizitatorii site-ului pot vota, din lista de propuneri, personalităţile despre care cred că au avut un rol important în istoria TVR şi pot face propuneri de personalităţi pentru a fi adăugate pe lista de nominalizări. În cazul în care propunerea este susţinută de mai multe persoane, aceasta va fi adăugată în lista de nominalizări.

În prezent, lista conţine 107 nume din televiziune, din domenii diferite - actualităţi, sport, reportaj şi anchetă, ştiinţă, economie, istorie şi religie, emisiuni literare, muzicale, publicistică şi critică de teatru şi film, copii şi tineret, spectacole, regizori muzicali, ilustraţie muzicală, folclor, staff tv, crainici şi prezentatori, scenografie, imagine şi montaj.

Pe listă apar nume cunoscute ca Tudor Vornicu, Virgil Tatomir, Iosif Sava, Alexandru Bocăneţ, Valeriu Lazarov, Jeana Gheorghiu, Titus Munteanu, Lucia Hossu Longin, Ruxandra Garofeanu, Cristian Ţopescu, Alexandru Mironov şi Aristide Buhoiu, cărora li se adaugă vedete din generaţiile mai noi, ca Andreea Marin, Gianina Corondan, Raluca Moianu şi Cătălin Măruţă. Lista a fost alcătuită de grupul de consultanţă care participă la Anul TVR 50.

Vizitatorii site-ului au la dispoziţie aproximativ 100 de fotografii şi zeci de filmări de arhivă sau contemporane, pe care le pot descărca pentru a-şi alcătui propria arhivă. De asemenea, pagina de web conţine informaţii despre evenimente şi înregistrări ale emisiunilor Anului TVR 50, un puzzle cu imagini ale vedetelor TVR şi un concurs de fidelitate care oferă premii la sfîrşitul fiecărei luni.

Directorul general al SRTV, Tudor Giurgiu, a precizat, citat de Rompres, că se va realiza şi un top al celor mai importante 50 de momente din istoria televiziunii. El a adăugat că TVR nu a fost suficient de interactiv pînă acum, iar prin crearea acestui site se doreşte "cultivarea unui anumit tip de interes online", după modelul BBC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb