Cellulem Block deschide primul centru de înfrumuseţare în franciză

Adina Lateş
Bănci-Asigurări / 24 septembrie 2015

Reţeaua de centre de înfrumuseţare Cellulem Block, deţinută de fondul de investiţii GED, deschide prima sa clinică în franciză, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Noul centru se deschide în Bucureşti, la cinci ani de la inaugurarea în România a primei locaţii. Din 2010 până în prezent, Cellulem Block a creat o reţea de trei unităţi, două în Bucureşti şi una în Constanţa, toate investiţii directe ale GED SUR Spania.

Reprezentanţii Cellulem transmit că cel de-al patrulea centru de înfrumuseţare şi slăbit se deschide în Bulevardul Unirii, fiind prima franciză Cellulem Block în România. Unitatea are o suprafaţă de 127 mp, fiind cea mai mare din reţea. Serviciile disponibile vor fi similare celor din centrele deja existente.

"Am adus în România Cellulem Block cu dorinţa de a-l extinde în franciză. Am preferat să facem investiţii directe, să consolidăm brandul şi aşteptăm momentul oportun pentru o astfel de dezvoltare. În primii ani am înţeles profilul clientului român şi am adaptat modelul de business Cellulem Block la piaţa din România, am demonstrat profitabilitatea unei astfel de investiţii ca să deschidem francize sigure şi să fim un partener de încredere pentru posibilii nostri francizaţi", spune Ioana Lazăr, deputy managing director, partner GED Capital.

"Dezvoltarea business-ului, atât în plan local, cât şi la nivel internaţional prevede inaugurări în franciză, ale căror taxe pornesc de la 21.000 de euro. Deschiderea unei francize presupune respectarea unor condiţii care asigură funcţionalitatea afacerii, locaţia fiind esenţială în semnarea unui parteneriat cu o terţă persoană.", relatează comunicatul.

Cellulem Block a apărut în 1993, în Spania, şi este o companie importantă pentru tratamentele de slabit şi înfrumuseţare corporală. În prezent, reţeaua numără peste 300 de centre proprii şi în franciză în şapte ţări: Spania, Portugalia, Franţa, Italia, Andorra, Maroc şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb