CERCETĂTORI BRITANICI: Protecţia asigurată de vaccinurile anti-COVID-19, foarte probabil să scadă în timp

G.U.
Internaţional / 30 iulie 2021

Protecţia asigurată de vaccinurile anti-COVID-19, foarte probabil să scadă în timp

Protecţia pe care o oferă vaccinarea împotriva infecţiei cu coronavirus şi a îmbolnăvirii potenţial severe este foarte probabil să scadă în timp, astfel încât campaniile de vaccinare vor continua în următorii ani, au declarat oamenii de ştiinţă grupului de consiliere al guvernului britanic, relatează astăzi Reuters, conform Agerpres.

"Este foarte probabil ca imunitatea indusă de vaccinul faţă de infecţia cu SARS-CoV-2 şi boala potenţial severă (dar probabil într-o măsură mai mică) să scadă în timp", conform unui rezumat al unui document examinat de Grupul de consiliere ştiinţifică pentru situaţii de urgenţă al guvernului (SAGE).

"Prin urmare, este probabil că vor exista campanii de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 pentru mulţi ani de acum înainte, dar în prezent nu ştim care va fi frecvenţa optimă necesară revaccinării pentru a-i proteja pe cei vulnerabili", au spus oamenii de ştiinţă.

Documentul, intitulat "Cât timp vor continua vaccinurile să protejeze împotriva COVID?", a fost scris de virologi şi epidemiologi proeminenţi de la Imperial College London, Universitatea din Birmingham şi serviciul de sănătate publică din Anglia Public Health England.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Nu exista imunitate, exista doar un grad de protectie. Nu am crezut ca poate scrie un expert asa ceva, poate a tradus ziarul ceva gresit.

    Reuters: "It is highly likely that vaccine induced immunity to SARS-CoV-2 infection, and potentially severe disease (but probably to a lesser extent) will wane over time," according to an executive summary 

    Acesti ticalosi de experti mint si ne spun ceea ce se vede deja de aproape doua luni cu ochii liberi. Nu a existat "imunitate la infectie". Nu a existat niciodata, mai expertilor stupizi, cand chiar si din testele clinice infectia se producea in peste 50% dintre subiecti. Aceste vaccinuri au avut "leaks", au fost permeabile si au permis dezvoltarea variantelor. Bine macar ca veniti acum si spuneti ca PROTECTIA la boala se va diminua in timp, infectarea oricum se producea. 

    1. Cu virusuri! Cei care au participat la arestari medicale trebuie să raspunda penal!

    Oamenii au fost mințiți și sunt mințiți in continuare cu nerușinare maximă. Nu există "imunizare". E ca în cazul vaccinului antigripal - unul mai tânăr e protejat cumva, altul cu fire mai slabă se îmbolnăvește după vaccin de n-are aer.

    Nu există imunizare. Imunizare înseamnă că faci un vaccin si gata, ura și la gară.

    Vaccinații se vor simți trădați, nu se va mai vaccina nimeni cu noi doze și vor trebui sa oblige lumea sa se înțepe, cu armata, ca ultimii hitleriști de lagăr. 

    1. "... și vor trebui sa oblige lumea sa se înțepe, cu armata, ca ultimii hitleriști de lagăr"

      si in acest moment apare uciderea tuturor politicienilor si anarhie.  

      Isi doresc oare politicienii asta?  

      Tu ai spus, privind în globul de cristal, că în septembrie vor fugari oameni liberi pe strada cu politia a și cu armata pentru a-i vaccina cu forța. Iată că se întâmplă deja.

      ma crezi ca voiam sa nu am dreptate?

      e mult mai usor sa inghit in sec cand cineva ma face nebun decat sa am dreptate 

      nu dau 2 lei pe mine ca am dreptate daca e o grozavie ceea ce se intampla 

      imi doresc sa afirm ca de maine reintram in normalitate si democratie ...doar de dragul de a se intampla! Chiar vreau sa se intample asta!  

      Dar nu o pot spune pentru ca nu o simt in inima, nu vad in viitor asta.  

      Societati intregi sunt impinse cu forta in colt si abuzate pentru a-si redescoperi in ADN-ul lor principiile democratice , ale libertatii si drepturilor nu acordate ci CASTIGATE. 

      Acest lucru il traim acum.

      De aceea am mai zis ca vor fi lupte de strada si revolte. Oamenii sunt impinsi, sunt obligati in directia aceea.  

    Totul a fost si este o mare minciuna. Asa zisele vaccinuri nu ofera imunitate ba chiar mai mult din cauza lor cei care le au facut au favorizat dezvoltarea de tulpini noi ale covidului pe care le au transmis la oameni sanatosi. Concluzia este ca vaccinarea in masa pe timpul unei pandemii accentueaza pandemia si face ca virusul sa se transforme ca raspuns la vaccin. Dar goana dupa bani a lui bjgpharma este mai puternica decat sanatatea oamenilor...Opriti vaccinarea in masa si virusul nu se mai replica si vom scapa...

    inca o teorie a conspiratiei a iesit la iveala si nu-si mai ascund magaria , adica trebuie sa ne luam abonament la vaccin , ca la metrou .

    1. clar!

      Big Pharma vrea un sirag global de fraieri "intepati" care sa contribuie cu bani la profiturile lor!  

      Si au mituit sute de guverne pentru asta.  

      E UN BUSINESS GLOBAL BAZAT PE FRICA care aduce uciderea in masa a oamenilor cu vaccinuri toxice anti-covid! Le ia bani si ii si omoara lent in timp! De ce lent? Ca sa le ia si mai multi bani pentru medicamentele asociate bolilor care apar post-vaccinare!  

      Stiti cat de scumpe sunt medicamentele de cancer de exemplu ? Habar nu aveti!  

      Doar sinucigasii se vaccineaza!  

      Ceilalti se bucura de viata si petrec !

      Am actiuni Pfizer, ma bucur ca primesc dividende si creste pretul.

      Dar am luat deja decizia dupa primele sase luni din 2021, ca nu ma voi vaccina cu tehnologia asta. 

      intreaba-te te rog:

      e etica pozitia ta? 

    protectia serioasa (de 7 pana la 10 ani sau in unele cazuri in functie de profilul genetic al persoanei chiar TOATA VIATA) e data doar de intalnirea cu virusul prin boala normala!

    altfel veti devenii fraierii marilor companii farmaceutice care o sa va smulga banii prin vaccinuri, dependizandu-va, de 3-4 ori pe an!

    vorbesc de un an de zile aici pe bursa despre imunizarea de turma , singura care rezolva problema corect, si cu minime pierderi, asa cum s-a facut de mii de ani . vorbesc aici de infectii respiratorii si gripe , ca sa nu mai sara politrucii cu ex cu poliomeliata si alte boli grave . da , dar big pharma nu facea profiturile nesimtite pe care le fac pe naivitatea oamenilor .

    1. Imunizarea de turmă nu poate implementa un Plan Politic mondial, cum e cel gândit de corifeii fasciști de la WEF.

      O astfel de imunizare ar duce la milioane de decese. 7 mld oameni, 5 mld infectii, rata mortalitate 0.2%, 10 mil decese.

      si cu vaccinare cati au murit ?

      Cati au murit? Mult mai putini.In tarile civilizate unde oamenii batrani sau bolnavi sunt vaccinati mortalitatea e mult mai mica decat ar fi fost daca nu erau vaccinati.Think.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb