CIEL Awards a ales câstigatorii celei de-a doua editii

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 28 noiembrie 2007

Marti pe 27 noiembrie 2007 a avut loc la World Trade Center Bucharest, Gala de Decernare a Premiilor celei de-a doua editii a concursului CIEL Awards.

În deschiderea galei, discursul de bun venit a fost tinut de Domnul Dan Damian, presedintele Fundatiei CIEL România si directorul general al CIEL România.

La editia din acest an a concursului CIEL Awards s-au acordat câte trei premii pentru fiecare categorie competitionala, precum si un premiu special, celei mai bune Întreprinderi Mici si Mijlocii.

Prima categorie din cadrul concursului a fost CIEL Awards pentru cei mai buni studenti în Economie, unde Domnul Mihai Florin, Conferentiar Universitar la Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune - ASE a înmânat premiul III Nicoletei Neacsu (masteranda în cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, CIG). Premiul II a fost înmânat de catre Doamna Ofelia Aleca (Asistent Universitar Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune-ASE) Georgianei Cretan (masteranda în cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, FABBV). Premiul I CIEL Awards Best Student a fost câstigat de Eszter Szaniszlo (masteranda la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, UBB Cluj), diploma fiind înmânata de catre prof. univ. dr Ioan Rosca din cadrul Facultatatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune-ASE.

La categoria CIEL Awards pentru cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de "business start-up" au fost premiate cele mai bune 3 planuri de afaceri din cele 9 calificate în finala. Cei 9 concurenti calificati în finala au fost: Marioara Chiritoiu (plan de afaceri pentru o spalatorie cu autoservire), Silviu Bucovineanu (plan de afaceri pentru o companie ce ofera servicii de mutare), Rodica Neagu (Cursuri de perfectionare operatori PC), Raluca Chitu (plan de afaceri pentru un salon de înfrumusetare), Laura Costache (plan de afaceri pentru o spalatorie adresata comunitatii studentesti), Lucian Bragar (companie de pregatire a resurselor umane în IT), Constantin Gabor (plan de afaceri pentru o sala de escalada), Iulian Boia (plan de afaceri pentru o companie specializata în servicii de promovare turistica) si Marius Rapa (plan de afaceri pentru înfiintarea unei gradinite & afterschool).

Premiul III a fost câstigat de catre Lucian Bragar, cu planul de afaceri pentru înfiintarea unei companii de pregatire a resurselor umane în IT. Diploma i-a fost înmânata de catre Domnul Lavinius Marcu, Câstigatorul locului III CIEL Awards Business Start-up, editia 2006.

Premiul II i-a revenit Laurei Costache pentru o idee de afaceri ce presupune înfiintarea unei spalatorii adresata comunitatii studentesti. Diploma i-a fost acordata de catre Domnul Aureliu Ilin - Director Analiza Credite BRD - Groupe Societe Generale.

Premiul I a fost câstigat de Marius Rapa, care doreste sa înfiinteze o gradinita & afterschool. Premiul i-a fost înmânat de catre Domnul Octavian Thor Pleter (Director Academic Universitatea Româno - Britanica).

Premiul Special pentru cea mai buna Întreprindere Mica si Mijlocie, acordat de catre Camera de Comert si Industrie a României a fost atribuit companiei OPTIMAL ACTIV SRL din Bucuresti, pentru evolutia spectaculoasa din ultimii 3 ani. Diploma a fost înmânata reprezentantilor companiei de catre Domnul Thomas Kleininger, Director PR în cadrul Camerei de Comert si Industrie a României.

În cadrul Galei au sustinut speech-uri reprezentanti ai partenerilor CIEL Awards: Doamna Adela Jansen (Secretar General BRD - Groupe Societe Generale), Doamna Cristina Calcan (PR Coordinator - Euroweb România), Doamna Madalina Ionescu - Events Corporate Director Grupul Realitatea-Catavencu), Domnul Mircea Tiplea (CFO Coca Cola HBC România) si Doamna Miruna Constantinescu (Marketing Manager Xerox România si Republica Moldova).

Invitati speciali în cadrul evenimentului au fost Domnul Pierre Yves Morlet, fondatorul CIEL si Domnul Marius Ghenea, Presedintele PCfun.ro.

Premiile concursului au fost oferite de Fundatia CIEL România si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox România, Romtelecom, Coca Cola HBC România, Internetcorp, Microsoft, Cronus E-business, Sistec-SBsol, AutoItalia, Hotel Sofitel, World Trade Center Bucharest, Brainbond, 3A Birotica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb