Ciolacu: "Mi-aş fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti"

R.S.
Politică / 9 aprilie

Ciolacu: "Mi-aş fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti"

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata partidului la Primăria Bucureşti, însă "câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi", potrivit News.ro.

"Sunt ferm convinşi că sunteţi supăraţi că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să fiţi supăraţi. E corect ca colega şi prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi. De obicei când te implici în politică are de suferit familia. E tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi", a afirmat Marcel Ciolacu, astăzi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti. Liderul PSD a mai spus că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti, informează News.ro.

"Atât Gabriela Firea cât şi primarii noştri de sector, aţi fost patru ani în opoziţie. Vi s-a întors spatele. Au reuşit de fapt să vă ţină uniţi şi acest lucru se datorează Gabrielei Firea", a adăugat Ciolacu. Despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al partidelor de coaliţie la Primăria Capitalei, liderul social-democraţilor a spus că e "ferm convins că va reuşi azi să vă capaciteze şi cu toţii să uităm motivele de supărare", relatează sursa citată.

"Cred că motivul principal e faptul că Nicuşor Dan nu merită să mai fie primarul general al Capitalei. Nicuşor Dan e un eşec de mandat pentru primar general", a concluzionat Marcel Ciolacu, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Nicusor Dan a refuzat sa se inscrie in gasca pnl, in schimbul sustinerii la primaria capitalei. normal ca "nu mai merita sa fie primar"dupa parerea d-lui ciolacu. dar eu totusi sper ca bucurestenii sa considere ca merita. macar pt ca a refuzat sa se inscrie in cosa nostra de Romania.

    Votez Nicușor Dan și alianța dreptei Unite.

    A reusit sa ii rupa gatul Gabrielei Firea, o trimite in bejanie la Bruxelles nu mai are niciun adversar relevant in PSD. Catalin Carstoiu e un cal mort, exponent tipic si odios al coruptiei din sistemul medical romanesc, dar asta nu conteaza.

    1. Fi-rea si-a cam rupt gatul singura, ajutata si de relatia politica toxica pe care o are cu Pandele de Voluntari.

      Ciolacu nu prea are sanse la presidentie, doar daca ajunge in finala cu auriferul Simion...si nici atunci nu-i asa de sigur. 

      Nimeni nu va uita de taxele si impozitele marite excesiv, basca impozitarea bonurilor de masa, a voucherelor de vacanta si a concediilor medicale, in timp inflatia creste si iar creste, iar specialii huzuresc in continuare.

      Independentul Geoana sau Simion cel de Aur se vor pricepe sa capitalizeze din plin efectele dezmatului bugetar petrecut pe vreamea rotativei PSDNL.  

    Sper sa pierdeți alegerile,. Nu ați făcut altceva decât sa puneți taxe . Ce faceți voi ci banii. Va faceți doar salarii și pensii speciale? Sa va fie rușine! Sunteți cel mai odios prim ministru !

    Ordinele pe linie de servicii nu se discuta...ele l au facut PM, ele ii spun ce sa faca...

    Desi trimisa la Bruxelles, dna Firea joaca...calm.

    Il asteapta la "cotitura" pe sefu Ciolacu, sa-i traga scaunul de sub...

    Eroare! Va constata ca scaunul e ocupat de cineva mai discret, mai rapid, mai abil si...mai politician. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb