CIOLACU: "Nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet"

J.P.
Politică / 1 decembrie 2020

"Nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, la Buzău, cu ocazia ceremoniei prilejuite de Ziua Naţională a României, că "nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet", conform Agerpres.

"Mi-aş fi dorit să trăim alte vremuri, să fie toţi buzoienii astăzi alături de noi, ca în fiecare an. Şi să cinstim împreună memoria înaintaşilor noştri care au construit România. Poate că pandemia a oprit multe lucruri. S-au pus restricţii şi interdicţii. Dar nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet: mândria noastră de români, tradiţiile noastre şi credinţa noastră strămoşească. Suntem români şi vom fi mereu, indiferent cât de greu va fi", a afirmat Marcel Ciolacu.

Acesta a susţinut că efortul naţional trebuie să fie "înfrângerea duşmanului invizibil care a secerat prea multe vieţi omeneşti" şi a precizat că pentru acest lucru este nevoie de "un parteneriat real cu românii".

"Am plantat astăzi aceşti stejari în onoarea eroilor noştri buzoieni căzuţi pentru patrie în Războiul de Întregire Naţională. Fiecare stejar reprezintă o poveste. Este povestea celor care au pus mai presus idealul naţional decât propria lor viaţă. Ei s-au jertfit pentru ca noi astăzi să trăim uniţi într-o singură ţară. Trebuie să învăţăm de la eroii noştri că istoria nu-i răsplăteşte decât pe cei care au avut curaj. În atingerea idealurilor noastre ca naţiune, nu avem timp să ne pară rău, nu avem timp să ne plângem, ci doar să continuăm să îndrăznim să sperăm şi să acţionăm. Şi atunci, împreună, vom reuşi. Iar acum, efortul naţional trebuie să fie pentru învingerea acestui duşman invizibil care a secerat deja prea multe vieţi omeneşti. Putem învinge acest virus, dar este nevoie de curaj şi de un parteneriat real cu românii. Doar împreună cu românii putem câştiga şi sunt convins că acest moment este foarte aproape", a adăugat Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat la manifestările prilejuite de sărbătoarea Zilei Naţionale a României în Parcul Crâng din Municipiul Buzău şi la plantarea de stejari în onoarea celor 775 de eroi ai Regimentului 48 Infanterie Buzău căzuţi pentru patrie în Războiul de Întregire Naţională.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Asteptati ca hienele ...

    Dupa ce ati oferit natiei numai ura si razvratire atat in pollitica cat si im mediul social prin diferite canale de informare veniti cu linguseli ieftine. 

    Va mor votantii pe capete (batranii)... nu dau mai mult de 10 ani acestui partid ce a facut mai mult rau tarii in toti acesti ani cum nu a facut Ceausescu in toti anii lui. 

    Chiar daca in ultimii 9 ani a fost fortat sa achite datoriile tarii fapt ce a transmis relatia de cauzalitate pe tot firul economiei pana la individul de rand; in forme de asuprire comer si dezvoltare; in forma de reducere consum; in forma de deflatie economica de lunga durata. 

    Asta a fost nota lui de plata lasand o Romanie in prajul deflatiei cu, cunostinta directa a Americii si UK, ce au fortat la masa rotunda in 73 ca statele sarace sa inceapa sub orice forma sa isi plateasa datoriile treptat. 

    Nu a platit nimeni datorii de dragul datoriilor si de dragul asupririi natiei; este un joc economic mult mai mare prin tratate si pacturi semnate ce sunt prin lege trecute la secrete de stat! 

    Romania a platiti datoria expansiunii ei economice pana in 81 si deci era inevitabil caderea ei ca forma de plata. 

    PSD mizer ce a venit la guvernare sum alta denumire... doar pentru a mai suge valoarea tarii pe fuga forte de munca in strainatate; pe munca lor salariile acestor lichele au tot crescut odata cu fudulimea lor. 

    Nu merita sa apara in pagina de istorie asemenea lichele ce au manipulat tara 20 de ani prin ura, rasvratire, prostie, jignire... DIRECTa si fara scrupule. 

    Fara pic de discernamant, mafiotii conduc tara, unde nici investitorul de rand daca devine prea puternic este pus la genunghi de lichle din partid. 

    RUSINE ! RUSINE! RUSINE! 

    De ziua Romaniei ar trebuii ca, conducatorii sa isi ceara iertare Romanilor pentru modul in care au guvernat aceasta tara. 

    Tara ce a dezvoltat orase (blocuri, afaceri,etc) si drumuri fara noima reala de fezabilitate; un haos tota, fara o trasare exacta a politicii de dezvoltare coerenta. 

    Sunt multe de zis, noroc cu noi, cei de rand, cei corecti... ce inca reusesc sa echilibreze balantele astea discrepante. 

    1. Nu l-a obligat nimeni pe Ceausescu sa achite imediat si integral datoria publica a tarii! Este o minciuna! A declarat chia ministrul de economie,finante pe care l-a trimis Ceausescu in Elvetia sa negicieze cu creditorii! Impreuna cu ministrul de finante l-a trimis si pe guvernatorul bancii nationale de la aceea vreme,ca sa poata avea dictatorul control asupra lor! Creditorii le-au spus ca nu este bine sa achite anticipat datoria si ca mai bine sa faca reesalonare astfel incat banii sa fie investiti in economia tarii! Cand s-au intors acasa si au spus dictaorului ce i-au sfatuit creditorii,Ceausescu i-a bestelit in fel si chip pe ministru si pe guvernator spunandu-le " Ce ma prostilor,ma invatati pe mine economie?". Asa ca analfabetul a platit datoria publica a tarii de aprox 12 miliarde de dolari in aprox 6 ani! Si-a infometat poporul si a pus economia tarii pe butuci! A fost un mare criminal,iar sfarsitul lui a fost prea bland pentru ceea ce a facut tarii! Ungaria avea la acea vreme o datorie publica mult mai mare decat a Romaniei! La fel si Polonia! Aceste tari nu au achitat datoria publica la fel ca prostul de Ceausecu! La caderea comunismului,tarile occidentale au sters jumatate din datoria acestor tari pentru a le ajuta! Franta a cerut ca stergerea datoriilor pentru tarile din estul Europei sa fie de aprox 15%,la ca si pentru tarile africane din lumea a treia,dar USA a insistat ca stergerea de datorie pentru estul Europei sa fie de 50%!!!!!! Ceea ce spui nu este adevarat! Bulgaria,o tara cu poulatie si teritoriu mult mai mic decat Romania,avea la caderea comunismului 280km de autostrada! Romania avea numai 130km autostrada! A fost un criminal Ceausescu! La fel sunt si urmasii comunistilor,adica fsn-psd! A venit vremea ca Romania sa se scuture pentru totdeauna de aceasta ciuma!

      Ceausescu a platit datoria publica pentru ca nu dadea bine la propaganda pcr-ului! Cum sa spuna ei ca negociaza cu capitalistii pentru reesalonari si ca dezvoltarea,industrializarea tarii din anii '70 s-a facut cu banii occidentalilor? Nu se potrivea cu propaganda "dezvoltarii multilaterale" a socialismului! Asa ca populatia traia in minciuna si cenzura fara sa stie care este de fapt adevarul! Asa se intampla si in Coreea de Nord astazi!

    Are planul B : ortul popii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb