Ciolacu: "Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe de menţinere a ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor"

T.B.
Politică / 25 martie

Ciolacu: "Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe de menţinere a ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor"

Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe care le revine, cu rol esenţial în menţinerea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Poliţiei Române, potrivit paginii de socializare a Guvernului.

Conform sursei, "Astăzi, în zi sfântă de Buna Vestire, sărbătoarea creştină a dăruirii şi a speranţei, marcăm, ca în fiecare an, şi Ziua Poliţiei Române. Poliţiştilor şi întregului personal al acestei instituţii le revine o misiune extrem de complexă, cu rol esenţial în menţinerea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor. Sunteţi mereu în prima linie în această misiune. Profesionalismul, dedicarea şi curajul de care aţi dat dovadă în situaţii de multe ori dificile şi lupta pe care o duceţi împotriva infracţionalităţii de orice natură sunt în măsură să inspire încredere în siguranţa comunităţilor în care trăim. Vă doresc sănătate şi succes în activitatea dumneavoastră! La mulţi ani Poliţiei Române!", a afirmat Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Premierul le-a transmis poliţiştilor "sănătate şi succes" în activitatea pe care o desfăşoară, se mai arată în postare: "Vă doresc sănătate şi succes în activitatea dumneavoastră! La mulţi ani Poliţiei Române! ", a afirmat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu cunosti ce se intampla in localitatile mici!! In multe din ele, politia este in cardasie cu mafia locala, traficantii de toate felurile si cu polii locali de putere, acoperid actiunile infractionale ale acestora. Toata tara stie asta, mai putin cei de la conducerea ei, in frunte cu Ciolacu!

    Du-te la covrigărie unde îți este locul. Comunistule!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb