CIOLOŞ: "Certificatul european de vaccinare ar trebui să ateste sau că ai fost vaccinat sau că ai un test PCR negativ sau că ai anticorpi"

J.P.
Politică / 11 martie 2021

"Certificatul european de vaccinare ar trebui să ateste sau că ai fost vaccinat sau că ai un test PCR negativ sau că ai anticorpi"

Liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloş, a spus joi, într-o intervenţie telefonică la RFI, că certificatul european de vaccinare ar trebui "să ateste sau că ai fost vaccinat sau că ai un test PCR negativ sau că ai anticorpi, pentru că ai făcut boala, ai avut infecţia, ai manifestat-o şi ai dezvoltat anticorpi", relatează G4media.

"Şi toate aceste trei lucruri ar trebui să-ţi permită să certifici că poţi să circuli fără alte restricţii. Deci nu doar vaccinarea. Şi un test PCR pe care l-ai făcut şi poate ţine loc de certificat şi un certificat medical de test care să arate că ai anticorpi. Asta e solicitarea pe care Parlamentul a făcut-o. Acum trei zile am discutat cu preşedinta Comisiei, Ursula von der Leyen, care mi-a confirmat că în foarte scurt timp, o săptămână-două, CE va veni cu o propunere legislativă, prin care să se creeze o platformă comună la nivel european, la care să se conecteze toate statele membre care vor produce aceste certificate pe baza testelor pe care le fac sau a vaccinărilor pe care le fac în ţară. Un astfel de certificat făcut la Ploieşti să fie recunoscut şi la Paris şi în Copenhaga şi în Madrid şi peste tot în Europa, să poţi să circuli cu el prin aeroporturi, pe la frontiere, pentru că va fi în baza de date la nivel european", a declarat Cioloş.

El a precizat că Executivul european va veni într-o săptămână-două cu o propunere legislativă, prin care să se creeze o platformă comună la nivel european, în contextul discuţiilor despre un certificat european de vaccinare anti-Covid-19.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. La tine se pune Certificatul asta, Ciupitura, daca tu ai in loc de anticorpi, urme de socata, dintr-aia primita de la Grig Bivolaru?

    din punctareul meu de vedere este prima abordare publica care poate fi luata in considerare

    Mai Ciolos nu mai pupi tu parlamentul european la urmatoarele alegeri...V-ati dat cu tifla poti sa iti cauti un job impreuna cu prietenul tau Vlad Voiculescu inca ministrul sanatatii care este un zero barat fara studii un excroc mincinos pentru ca ve-ti fii istorie...papagalule..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb