CÎŢU: "Am aprobat o ordonanţă de urgenţă privind planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia"

J.P.
Politică / 15 aprilie 2021

"Am aprobat o ordonanţă de urgenţă privind planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia"

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi, printr-o ordonanţă de urgenţă, planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, un plan aprobat de Comisia Europeană, a anunţat prim-ministrul Florin Cîţu, conform Agerpres.

"Era nevoie de o ordonanţă de urgenţă pentru planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia. Este un plan aprobat de Comisia Europeană pentru cumpărarea certificatelor verzi. Dacă acestea nu erau cumpărate, bineînţeles că ar fi fost probleme acolo, deci am găsit şi un mecanism de finanţare, a trecut şi această ordonanţă", a afirmat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Astazi am vazut un prim ministru la conferinta de presa urmata sedintei de guvern,care in loc sa raspunda la intrebarile tintite ale jurnalistilor,s-a comportat ca un peste ,care prins si scos din apa de pescar,s-a zbatut si a scapat iarasi in garla.Premierul,nu a raspuns concret la nici o intrebare insa am observat la el o satisfactie mare ca urmare a faptului ca ministrii USR-PLUS care prin vocea lui BARNA seful lor de partid anuta ieri ca ministrii USR-PLUS nu vor mai participa la sedintele de guvern.Azi,cand BARNA s-a trezit si si-a dat seama ca in frigider cam peste o saptamana ar bate vantu,si-a trimis ministrii la sedinta de guvern,iar el s-a pus in dreapta lui CATU ca si un catelus care se uita cu jind la un DULAU pe care nu il poate bate.Ministrii USR-PLUS,si ei niste PESTI ,care din TIGRII GOLIATH(cei mai feroci pesti de apa du,ce cu dintii cat ai unui rechin),sau transformat in pestisori ,au mers in corpore la sedinta de guvern si desi spuneau ca nu il mai vor pe CATU ca premier,au votat cu doua maini ce le-a cerut CATU.RUSINE NEOMARXISTILOR,va place mult CARNEA MACRA si COZONACUL care il mancati din banii romanilor nu.?

    De la cine au cumparat certificatele verzi? Ca sa stim cine ia banii.

    Nu certificatele verzi, ci cele de carbon, cu astea ingroapa energia produsa pe carbune. Ministrul Energiei si toata sleahta care este la putere distrug energia tarii, tradatori de ultima speta. Din exportatori am ajuns sa importam 1.000 MW pe zi cu acesti tradatori de neam si tara. Nimic ce se produce in aceasta tara nu mai este bun, doar ce importam este bun, trebuie sa traiasca altii bine din alte tari, de noi nu mai este nevoie, nu ne mai trebuie locuri de munca, mergem la sparanghel in Germaia, traiasca tradatorii, hotii si mafiotii care conduc aceasta tara de 31 de ani. O tara care isi cedeaza si independenta energetica numai exista. De 31 de ani nu se mai investeste in enrgie, doar pe eoliene si fotovoltice facute de unii privati cu banii poporului roman, ce schema au inventat de ne fura banii la fiecare factura de energie, numai am vazut atata jecmaneala a unui popor. Votati in continuare acesti tradatori, mafioti si hoti. PSD, PNL si UDMR ar trebui sa dispara, sper cat mai curand.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb