Ciucă: "Chiar îmi place această etichetă de politician atipic şi vreau să rămân aşa"

F.D.
Politică / 28 mai

Ciucă: "Chiar îmi place această etichetă de politician atipic şi vreau să rămân aşa"

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că îi place "eticheta de politician atipic" şi că îşi doreşte să rămână astfel, să facă politică aşa cum crede el că este bine, "cu oameni, pentru oameni", relatează Agerpres.

Liderul PNL a răspuns astfel unei întrebări a presei referitoare la faptul că acea carte pe care o va lansa ar avea legătură cu intenţia sa de a candida la Preşedinţia României.

"Am văzut că mai mulţi colegi din alte partide mi-au spus că nu sunt din filmul acesta. Nici nu vreau să fiu din 'filmul acesta', ci vreau să fiu din filmul meu. Şi pentru că nu sunt perceput ca fiind un politician tipic mediului politic din România, chiar îmi place această etichetă de politician atipic şi vreau să rămân atipic şi să fac politică aşa cum cred eu că este bine şi cum consider eu că este bine să facem politică, cu oameni, pentru oameni, cu empatie şi dragoste faţă de oameni şi mai ales cu responsabilitate pentru ceea ce le spunem oamenilor şi cum ne angajăm să facem lucrurile pentru oameni", a afirmat Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă.

Liderul liberal a arătat că acea carte la care lucrează va fi o descriere a tot ceea ce vrea lumea să ştie despre el.

"Lipsind din acest peisaj atâţia ani, mi se pare un mijloc prin care se pot afla foarte multe lucruri despre un om. Cartea încă nu e terminată", a mai menţionat preşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ciuca joaca o carte nationalista reala, adevarata , nu o carte mincinos nationalista asa cum vedem ca se intimpla la AUR si Sosoaca sau o carte budapestano -putinista asa cum vedem ca face cel mai probabil Forta Dreptei .PSD (noul PSD) si PNL joaca si ei impreuna o carte nationalist -europeana ceea ce nu vedem ca se intimpla la intreaga Opozitie .A fi nationalist inseamna acum a fi si European .Ciuca a devenit „ romanul absolut” cel care este ,de unul singur, exponentul romanismului si care are in minte modelul de aparare a Patriei de toate entitatile aflate la granitele Romaniei ce doresc ca Romania sa nu mai existe in forma ei administrativ teritoriala actuala .Speram ca fostul Presedinte Iohannis ,al carui mandat se incheie curind, sa isi continue politica de aparare a Romaniei fie dintr-un post nou la NATO sau UE de acolo de unde il poate sprijini in continuare pe Nicolae Ciuca in demersul sau nationalist din functia de Presedinte al Romaniei si de unde poate sa isi continue chiar propriile lui decizii luate impotriva celor declarat anti romani si anti europeni totodata luate de-a lungul celor 10 ani de mandat .

    1. ati scris cu chatGPT?

      E robotul ion de la guvern.de-ar fi avut si ceausescu un astfel de robot...

    Cartea va fi un bestseller:) Obligatorie pentru membrii de partid.

    Poate ne povestește și cum i-au ajuns obiect de muzeu în 2022 uniforma de general și bocancii din Irak alături de cele ale bieților soldați romani decedați.  

    Oare de unde pana unde politician atipic. Cine a scornit prostia aceasta? Nu esti domnule nici decum politician, esti doar atipic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb